John Smith, organizatorul galelor  Kombat London a fost numit Președinte Regional al Sindicatului Național al Polițiștilor Smart Pol pentru Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

A devenit cunoscut după ce a organizat două gale MMA de mare succes la Londra, iar acum marchează o nouă reușită profesională. La data de 1 iunie, John Smith a fost numit Președinte Regional al Sindicatului Național al Polițiștilor Smart Pol pentru Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Acesta are o serie de atribuții și responsabilități.

Are un nume străin dar este get beget român! John Smith (46 de ani) a devenit cunoscut după ce anul trecut a desfășurat două gale sportive importante pe teritoriul Marii Britanii, țară în care s-a și stabilit de aproape 20 de ani. Prima gală Kombat London a avut loc pe 17 martie, iar cea de-a doua pe data de 30 iunie, ambele desfășurându-se pe unul dintre marile ringuri din Regatul Unit al Marii Britanii. Numeroase nume mondiale, dar și de pe meleagurile românești au intrat în burgul londonez din nord-vestul Londrei, Harrow, pentru a se lupta pentru trofeul KOMBAT LONDON, iar cea mai importantă prezență de-atunci a fost a primarului din Harrow Ramji Chauhan.

Anul acesta John Smith s-a bucurat de o nouă reușită în plan profesional. Acesta a fost numit Președinte Regional al Sindicatului Național al Polițiștilor Smart Pol pentru Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, o funcție care aduce cu ea o serie de atribuții și responsabilități. Funcția de președinte regional este valabilă pentru o perioadă de trei ani timp în care trebuie să dovedească și să își îndeplinească toate obligațiile.

Nu este străin de acestea având în vedere că de câțiva ani este patronul unei firme de pază și protecție de pe teritoriul Londrei. La concertul Andrei de pe Wembley Arena, din data de 17 martie, unde au fost prezenți peste 12.000 de spectatori, John Smith a pus la dispoziție 60 de bodyguarzi pentru ca lucrurile să se desfășoare fără incidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *