Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Henry Cavill și Bruce Willis, eroii de la Film Cafe în luna martie

Producții de top precum „A noua poartă”, „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass” și „Lumina rece a dimineții” sunt programul de neratat luna aceasta, la Film Cafe.

O carte rară, mistică, o obsesie periculoasă și poate chiar Satana sunt lucrurile care îl împing pe Dean Corso (Johnny Depp) într-o căutare care-l va duce prin Europa, în filmul „A noua poartă”, difuzat de Film Cafe joi, 9 martie, de la ora 20:00. În producția regizată de Roman Polanski, Corso este un dealer de cărți vechi și manuscrise rare care este implicat fără să-și dea seama, într-un fel de pact cu diavolul.

Dean își cunoaște foarte bine meseria: are versatilitatea, cunoștințele, nervii de oțel și lipsa de scrupule necesare încheierii oricărui fel de tranzacție. De aceea Boris Balkan (Frank Langella), savant demonolog, îi oferă o sumă generoasă ca să găsească un manual de invocații satanice din secolul al 17-lea. Cum Corso crede în bani, nu în supranatural, iar Balkan se dovedește convingător din punct de vedere financiar, anticarul pleacă într-un periplu prin Europa și în cele din urmă găsește cartea. Însă, până să-și dea seama, Corso intră în horă cu dracul și îi va fi greu să nu se ardă în timpul jocului. Din distribuția filmului fac parte Lena Olin și Emmanuelle Seigner.

Sâmbătă, 18 martie, de la ora 20:00, este programat „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, un film premiat cu trei Oscaruri – cel mai bun actor în rol principal, Leonardo DiCaprio, cel mai bun regizor, Alejandro G. Iñárritu, și cea mai bună imagine. Din distribuție fac parte și Tom Hardy și Will Poulter.

THE REVENANT Copyright © 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. THE REVENANT Motion Picture Copyright © 2015 Regency Entertainment (USA), Inc. and Monarchy Enterprises S.a.r.l. All rights reserved.Not for sale or duplication.

Filmul este inspirat de romanul scris de Michael Punke, bazat pe fapte reale petrecute în America de Nord, în 1823. Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediții în Munții Stâncoși, este prins de un urs și sfârtecat. Liderul grupului îl lasă pe Glass cu trei oameni care să-i țină companie până la moarte și care să-i sape mormântul atunci când vine timpul. Însă aceștia fug de teama populației indigene, și-l lasă pe Hugh fără arme și echipament. Bărbatul însă supraviețuiește, de ciudă, și cu gânduri de răzbunare.

Joi, 23 martie, de la ora 20:10, este timpul pentru „Lumina rece a dimineții”, un film cu Bruce Willis și Henry Cavill. Will Shaw (Cavill) este în vacanță în Spania alături de părinții săi, pe un iaht. După o ceartă cu tatăl său, Martin (Willis), Will pleacă pentru o vreme. Însă atunci când se întoarce la iaht, bărbatul găsește urmele unei lupte pe viață și pe moarte și nici urmă de părinții săi. Pentru Will urmează niște zile pline de tensiune și pericol, cu secrete ale părinților dezgropate și niște agenți guvernamentali mortali care-l hăituiesc prin Spania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *