uleiuri esentiale doterra, uleiuri esentiale, doTerra On Guard, Kit doTerra On Guard

Kit-ul doTERRA On Guard – perfect pentru escapadele în familie

Pachetul doTerra On Guard conține o selecție de produse perfecte pentru toți membrii familiei, în special atunci când mergeți în vacanțe.  Datorită întrebuințărilor universale și a beneficiilor, produsele din kit-ul doTERRA On Guard devin indispensabile pentru călătorii și pentru fiecare locuință. Pachetul de vară On Guard include, de asemenea, o geantă modernă din neopren – perfectă pentru depozitarea și transportarea produselor tale preferate On Guard!

Conținutul Kit-ului On Guard doTerra

 1. Spray igienizant pentru mâini On Guard

Spray-ul igienizant pentru mâini doTERRA On Guard este infuzat cu un extract natural de mere, nu usucă pielea și lasă mâinile moi și fine.  Acesta are un efect purificator asupra mâinilor, curățându-le printr-un un abur extrem de fin, cu uscare rapidă. Amestecul doTERRA On Guard este compus din uleiuri esențiale de Portocală sălbatică, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt și Rozmarin. Alcoolul etilic certificat USP este ingredientul activ, obținut în mod natural,  care contribuie la curățarea mâinilor susținând efectul de purificare al spray-ului. Aplicarea ușoară a spray-ului practic este perfectă pentru călătorii, școală, serviciu și familiile active.

Beneficii:

 • Curățare eficientă și uscare rapidă a mainilor
 • Hidratare și catifelare a pielii
 • Ambalaj compact, perfect de luat cu tine în călătorii sau ieșiri  in oraș
 1. Pastă de dinţi On Guard

Pasta de dinți fără fluor de la doTERRA combină beneficiile protectoare ale amestecului doTERRA On Guard cu alte ingrediente naturale, pentru a te ajuta să îți menții sănătatea dinților, integritatea gingiilor și să ai un zâmbet strălucitor. Principalele uleiuri esențiale din compoziția pastei de dinți sunt: Portocală sălbatică, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt și Rozmarin, ca ajută la curățarea eficientă a dinților și împrospătarea respirației. Bineînțeles, uleiurile esențiale de Mentă și Wintergreen, conferă Pastei de dinți doTERRA On Guard o aromă revigorantă de mentă și scorțișoară, ce asigură o respirație proaspătă și curată pe parcursul întregii zile!

Beneficii:

 • Calmează cavitatea bucală și gingiile
 • Curăță și împrospătează respirația
 1. Săpun spumant pentru mâini On Guard

Săpunul spumant pentru mâini doTERRA On Guard se bucură de cel mai apreciat amestec exclusiv de uleiuri esențiale doTerra, reușind să ofere hidratare pielii. Săpunul spumant pentru mâini doTERRA On Guard curăță și catifelează mâinile, având o aromă revigorantă de uleiuri esențiale care conferă mâinilor un miros proaspăt de citrice.

Beneficii:

 • pH-ul echilibrat protejează bariera naturală a mâinilor
 • În comparație cu săpunurile clasice, curăță în profunzime mâinile
 1. Capsule moi dōTERRA On Guard

Capsulele moi doTERRA On Guard+ combină amestecul brevetat și protector al doTERRA On Guard cu uleiurile esențiale de Piper Negru și Oregano pentru un ajutor suplimentar al sistemului imunitar. 

Beneficii:

 • Sunt potrivite pentru cei ce adoptă un stil de viață vegan sau vegetarian
 • Susține sistemul imunitar
 1. Dropsuri On Guard

Cu dropsurile doTERRA On Guard te poți bucura de beneficiile stimulatoare ale amestecului de uleiuri esențiale doTERRA On Guard. MAi mult, sunt potrivite pentru copii, care uneori pot refuza să utilizeze uleiurile esențiale. Bucură-te de beneficiile oferite de uleiurile esențiale cu extract de Portocala sălbatică, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt, Rozmarin și Mir oferite sub formă de tabletă cu ingrediente complet naturale și cu un gust remarcabil!

Beneficii:

 • include beneficiile uleiurilor esențiale Portocală sălbatică, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt, Rozmarin și Mir
 • Elimină senzația de gat uscat 
 1. Amestec protector On Guard

Fiind unul dintre cele mai populare amestecuri de uleiuri esențiale de la doTERRA, On Guard este un produs indispensabil, datorită beneficiilor incredibile pe care le oferă. Prin uz intern zilnic, doTERRA On Guard ajută la menținerea sistemului imunitar. De asemenea, On Guard poate fi folosit pentru a conferi o aromă delicioasă băuturilor preferate și deserturilor!

Beneficii:

 • Susține sistemul imunitar
 • Ajută la relaxarea corpului
 1. Amestec dōTERRA On Guard Touch

Amestecul doTERRA On Guard Touch asigură o metodă de aplicare delicată și practică a amestecului nostru protector exclusiv. Perfect atât pentru copii cât și pentru adulți, doTERRA On Guard Touch poate fi aplicat local pe piept și tălpi pentru a energiza și revigora corpul. Uleiurile din acest amestec – Portocală sălbatică, Cuișoare, Eucalipt și Rozmarin – sunt cunoscute pentru proprietățile lor de purificare și curățare a pielii.

Beneficii:

 • Se bucură de toate beneficiile uleiurilor esențiale de Portocală sălbatică, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt
 • Perfect pentru refacerea pielii

Kit-ul On Guard de la doTERRA este perfect pentru familii și călătorii sau de ținut în geantă. Dacă vrei să-l achiziționezi, dă click aici pentru instrucțiunile de cumpărare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *