ochelari de soare Ray Ban

La ce sa fii atent cand cumperi ochelari de soare Ray Ban

Daca te numeri printre cei ce si-au cumparat deja o pereche de ochelari de soare Ray Ban sau te pregatesti sa faci acest lucru, ar trebui sa te asiguri ca banii au fost cheltuiti pe un produs original. Tocmai de aceea, mai jos va vom prezenta cateva aspecte de care ar trebui sa tineti cont atunci cand achizitionati o pereche de ochelari de soare Ray-Ban, aspecte care pot deosebi un produs original de unul contrafacut.

Inscriptia de pe ochelarii de soare Ray Ban

Exista mai multe locuri esentiale pe ochelarii de soare Ray-Ban unde ar trebui sa se gaseasca inscriptia companiei. Asa cum veti putea observa in videoclipul de unboxing al acestor produse, acest logo se paote observa mai greu pe lentile sau pe rame.

Daca nu identificati vreun logo in acel loc, ar trebui sa verificati returul si politica magazinului din acest punct de vedere, deoarece sunt sanse destul de mare sa te fi ales cu un produs contrafacut.

Din punct de vedere al lentilelor, cele mai multe dintre produsele Ray-Ban au inscriptia “RB” ce se regaseste pe lentile stanga, fix in apropierea balamalei. In cazul in care aveti o pereche de ochelari de soare Ray-Ban polarizati, trebuie sa fie inscriptionat scrisul “Ray-Ban P” pe lentila dreapta, in partea de sus. In cazul in care lipseste acel “P”, cel mai probabil ca ochelarii alesi ori nu sunt unii cu filtru de polarizare, ori nu sunt originali.

Totodata, ochelarii Ray-Ban sunt dotati cu un sticker ce au inscriptionat “Ray-Ban”, fiind lipit de lentila prin electricitatea statica. Daca veti observa ca stickerul este lipit cu adeziv, in mod clar ochelarii nu sunt originali.

In acelasi timp, cei mai multi dintre ochelarii de soare metalici fabricati de cei de la Ray-Ban sunt dotati cu niste pernite pentru nas. Si pe acestea veti putea sa observati combinatia “RB”, inscriptionata chiar in mijlocul lor.

Bratele ochelarilor de soare Ray Ban

Trebuie sa verificati bine si bratele ochelarilor, deoarece acestea trebuie sa contina unele informatii despre produsul pe care l-ai achizitionat, informatii ce trebuie sa fie inscriptionate fix in interiorul bratului stang al ochelarilor. Acolo trebuie sa identificati codul modelului dar si mai multe detalii privind dimensiunea.

Sunt unele modele de ochelari de soare Ray Ban care au inscriptionat chiar si logo-ul companiei pe brat. Aici ar putea fi vorba de modelel Wayfarer si Justin. Asadar, verificati si aceasta insigna, pentru ca aceasta trebuie sa fie una mica si sa fie prinsa cu niste picioruse, si nicidecum lipita.

Asadar, ti-am prezentat mai multe aspecte de care ar trebui sa tii cont atunci cand te gandesti sa cumperi o pereche de ochelari de soare marca Ray-Ban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *