La Eglo Romania gasesti cea mai mare gama de surse de iluminat

Astazi nu este dificil sa cumperi corpuri de iluminat pentru interior si exterior, becuri, corpuri de iluminat tehnice, corpuri de iluminat inteligente. Alegerea lor este diversa in magazinul online Eglo Romania. Toate corpurile de iluminat tehnice sau decorative difera nu numai in functie de stil sau aspect, ci si in functie de scop.

Asadar, dispozitivele de iluminat conform scopului lor, sunt impartite in corpuri pentru iluminat interior si exterior. Cu siguranta, plafoniere interesante, becuri, lampi de podea, aplice si lampi de masa le poti cumpara din magazinul online Eglo Romania.

Candelabrele neobisnuite si elegante de tavan, aplicele de perete, lampile de podea si multe altele, te fascineaza cu frumusetea lor. Dupa cumpararea unor astfel de corpuri de iluminat, vei reusi sa accentuezi eficient interiorul camerei si sa obtii un iluminat intim, relaxant, spre exemplu, in dormitor, contribuind la o odihna masurata. 

Dispozitivele frumoase de iluminat, emit o lumina uniforma difuza, lipsita de intensitate excesiva stralucitoare, si, de asemenea, sunt foarte elegante.

Solutii de iluminat pentru acasa si pentru strada

Tehnologiile traditionale de iluminat sunt folosite de mult timp pentru iluminarea strazilor, cladirilor si caselor. Corpurile traditionale de iluminat includ lampi cu descarcare halogena, fluorescenta, compacta, lampi cu descarcare intensa de inalta intensitate si lampi cu incandescenta.

Iluminatul cu LED este o solutie extrem de eficienta, durabila, ecologica si usor de controlat, care poate fi folosita atat in ​​aplicatii noi, cat si in aplicatii traditionale. Solutiile de iluminat in retea duc iluminatul obisnuit la un nivel nou, complet digital, unde oamenii, locurile si dispozitivele se conecteaza. 

Prin conectarea iluminatului LED, retele, dispozitive si aplicatii inteligente, oamenii pot sa atinga un nou nivel de eficienta energetica, sa castige o noua experienta impresionanta cu solutii de Eglo Romania. Aceste tipuri de dispozitive sunt utilizate cu succes pentru iluminarea camerelor si strazilor, constructiilor industriale si private.

Cele mai economice modele sunt cele cu senzori tactili, care se aprind atunci cand deschizi usile incaperilor sau ale dulapului, iar plafonierele LED cu senzori de miscare se aprind exclusiv atunci cand o persoana apare in camera si se sting automat dupa iesirea lor.

Variatii si varietate de corpuri de iluminat

Gama larga de produse de iluminat este asociata cu un numar mare de scopuri. In functie de dimensiunea si tipul camerei sau obiectului iluminat, corpurile de iluminat pot avea urmatoarele functii:

  • setari de intensitate lumina;
  • protectie impotriva prafului, temperaturilor extreme, umiditatii si murdariei;
  • intensitate prin atingere.

Aceste functii iti permit sa creezi o intensitate de iluminat economic, sa instalezi becuri nu numai in interior, ci si sa le folosesti pentru iluminarea stradala in orice zona climatica.

Lampile de diferite dimensiuni si putere, pot fi combinate in aceeasi camera. De exemplu, asezi lampile de tavan in centru si corpuri de iluminat de perete de dimensiuni mici in nise, pentru a pune accentul cu ajutorul luminii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.