Lapte praf HiPP pentru sănătatea și creșterea armonioasă a copilului tău

În primul rând, trebuie spus că Asociația Internațională de Pediatrie nu recomandă în niciun caz hrănirea cu lapte de vacă a unui copil sub un an. Există o serie de motive importante pentru aceasta. Laptele de vacă este bogat în potasiu și sodiu, precum și mult mai multe proteine ​​decât laptele matern.  În lapte praf HiPP, există vitamine necesare cum ar fi C,D,E. Aceste vitamine nu există și în laptele de vacă. De asemenea, în lapte praf aceste vitamine sunt conținute în cantitatea potrivită. În laptele de vacă nu există suficient fier și acest lucru poate provoca anemie cronică la copil. Din aceste motive și din altele, nu trebuie să dai lapte de vacă unui copil sub un an.

Lapte de vacă VS lapte praf

Unele mame se alătură trendului back-to-nature și consideră că laptele crud de la vacă este foarte benefic pentru bebelușii lor.  Această abordare este foarte periculoasă și poate costa sănătatea și chiar viața copilului, dacă laptele este infectat cu bacterii dăunătoare sau a fost depozitat în condiții necorespunzătoare. Alte mame aleg laptele de vacă crezând că formula laptelui conține multe minerale anorganice.  Unele elemente din laptele natural sunt destul de nedorite în compoziție: aluminiu, perclorat, melamină, fructoză, bisfenol. De multe ori mamele aleg laptele de vacă pentru că sunt convinse de beneficiile acestuia. Dar există și mame care, dimpotrivă, aleg formule echilibrate de lapte praf Hipp, care conțin tot ce este necesar pentru dezvoltarea bebelușului, sau pur și simplu au încredere în calitatea produsului.

Lapte praf Hipp – Tipuri și formule

Dacă opțiunea alăptării nu este posibilă din cauza problemelor de sănătate sau din alte motive, atunci experții recomandă cu tărie hrănirea bebelușului cu lapte praf Hipp în diferite formule. HiPP este o companie germană care produce produse de calitate pentru alimentația bebelușilor. Formulele de lapte praf pentru sugari HIPP, este concepută special pentru nevoile bebelușului.

HiPP 1 BIO COMBIOTIC este conceput pentru hrănirea unui copil încă din primele zile de viață. Formula specială conține tot ce are nevoie bebelușului tău, pentru dezvoltarea armonioasă. Acest tip de lapte praf conține fibre dietetice prebiotice (galactooligozaharide), similare cu cele din laptele matern, ajută la întărirea funcțiilor de protecție a intestinelor și probiotice din laptele matern, adică lactobacili vii care formează o microfloră intestinală sănătoasă.

HiPP 2 BIO COMBIOTIC este o formulă de lapte pentru bebelușii de la 6 luni. Conține fibre dietetice importante și bacterii lactice, care îmbunătățesc digestia bebelușului.

HiPP 3 BIO COMBIOTIC este un lapte praf pentru hrănirea copiilor de la 12 luni. Conține calciu pentru formarea corectă a oaselor, vitamine și substanțe nutritive necesare pentru creșterea sănătoasă a unui copil și consolidarea sistemului imunitar. Conține un amestec de Omega-3 și Omega-6 pentru creșterea armonioasă și dezvoltarea nucleotidelor, pentru întărirea sistemului imunitar, precum și pentru protejarea împotriva infecțiilor și a altor boli.

Toate formulele de lapte praf HiPP conțin doar componente testate și sigure, și, de asemenea, au trecut controlul calității care se efectuează în fiecare etapă de producție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.