Laptoruri accesibile de pe Dwyn.ro

In ziua de azi, un laptop este indispensabil oricui. Ne place sau nu, aceste laptopuri pot constitui obiectul muncii noastre, fara de care nu am putea sa ne facem treaba – pe langa faptul ca acesta constituie si un mijloc de divertisment, daca are acces si la internet.

Daca job-ul tau presupune munca la birou, stii deja despre ce vorbesc. Este lesne de inteles de ce ai nevoie de un laptop si la tine acasa – ca sa poti sa iti continui, daca vrei, activitatea si din confortul propriului camin. Sau mai exista varianta sa fii tu propriul tau sef si sa coordonezi activitatea firmei de acasa si ai nevoie de acest obiect al muncii la discretie.

Daca iti cauti un laptop performant, cu care sa iti faci treaba, iti recomand un Laptop ASUS 17.3” VivoBook Pro 17 N705UN de pe Dwyn.ro – daca ti doresti un gadget ceva mai bun. Acesta are un diplay de 17.3” si o memorie maxima de 16G. De asemenea, are un design slim fit, foarte elegant, ceea ce il face usor de transportat. Specificatiile sale tehnice il fac potrivit pentru munca la birou, dar merge si cand esti plecat in deplasari pe teren, deoarece autonomia bateriei este facuta sa tina cateva ore bune (suficient cat sa iti faci treaba cu el, oriunde ai merge).

Un alt exemplu bun este si un model Laptop HP ProBook 450 G4 – un model care se afla in topul vanzarilor pe Dwyn.ro, datorita detaliilor tehnice de care dispune. Are un procesor Intel Core i5-7200U pana la 3.10 GHz si capacitate de memorie de 4GB. In plus, a fost conceput pentru productivitate si asigura performante si caracteristici de securitate esentiale pentru lucratorii mereu in miscare, din zilele de azi.

Fie ca esti un specialist, care lucreaza in birourile marilor intreprinderi sau corporatii, care doresc o combinatie convenabila de inovatie, securitate esentiala si capabilitati multimedia, fie ca esti doar pasionat de gadget-uri, pe Dwyn.ro gasesti un laptop exact pe nevoile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *