„LEGO Friends: Un nou capitol” și „Familia Crood: Copacul Familiei” sunt animațiile lunii februarie la Minimax

Un serial animat despre puterea prieteniei, și LEGO-uri, dar și un serial despre provocările și bucuriile vieții de familie sunt oferta de neratat luna aceasta, la Minimax.

„LEGO Friends: Un nou capitol” este difuzat de Minimax zilnic, de la ora 8:30, și-i are în prim plan pe Aliya, Autumn, Leo, Zac, Nova, Paisley, Olly și Liann. Aceștia sunt personajele principale ale unei noi linii de jucării LEGO lansate în 2023. Față de alte seriale lansate cu titlul „LEGO Friends”, animația de față îi prezintă pe eroi cu aspect mai apropiat de jucării LEGO, și nu cu corpuri de oameni, ca până acum.

În noul serial de animație, Aliya, Autumn, Leo, Zac, Nova, Paisley, Olly și Liann își încep primul an de liceu și devin prieteni. În acest sezon, cei opt prieteni au un proiect de amploare: să salveze o clădire veche și să o transforme într-un centru comunitar. Fanii de lungă durată ai seriilor „LEGO Friends” vor recunoaște câteva personaje îndrăgite din trecut: Amy apare în primul episod, „Noi începuturi”, iar mama lui Autumn și Stephanie se dovedește a fi prima primăriță a orașului Heartlake City, într-unul dintre episoade.

Pe parcursul primului sezon, cei opt noi prieteni trec prin multe aventuri specifice vârstei lor: o petrecere în pijama a fetelor, plină de provocări, un concurs pentru crearea unui joc video popular, drumeții în natură și festivaluri de muzică cu peripeții.

Celălalt serial de neratat în februarie la Minimax este „Familia Crood: Copacul Familiei”, cu episoade difuzate zilnic, de la ora 15:00. Serialul este o continuare pentru cele două lungmetraje lansate în cinematografe, dar și pentru serialul „Începuturile familiei Crood”. Acțiunea are loc imediat după cea din al doilea lungmetraj.

Familiile Crood și Betterman învață să trăiască împreună într-o casă din copac, la cea mai inactivă fermă din preistorie. Astfel, serialul este povestea fondării unei comunități unice, în care două lumi – două familii – se ciocnesc, cu rezultate amuzante, dar și emoționante. În cadrul episoadelor, personajele încearcă să se ajute, concurează la o seară de jocuri, organizează o școală și se apără de invazia maimuțelor.

De când s-a lansat, în 2013, filmul animat 3D „The Croods” a cucerit milioane de fani din lumea întreagă. Producția a avut și o continuare, lansată în 2020. Ambele au încasat milioane de dolari la box office.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *