Lenjerii pentru bărbații excentrici

Uită de inhibiții și surprinde-ți iubita cu o lenjerie foarte sexy și provocatoare. Dacă ea se străduiește ca de fiecare dată să facă atmosfera din dormitor tot mai fierbinte, e timpul să vii și tu cu ceva noutăți – la rândul tău. Aici găsești câteva idei cu ajutorul cărora nu ai cum să dai greș atunci când vrei să o vezi fericită.

Costumul de ospătar în varianta sexy

            Anunț-o printr-un SMS că o aștepți acasă cu felul ei de mâncare preferat, asta mai ales dacă știi că a avut o zi foarte grea și obositoare la muncă. Până când iese de la duș pregătește ultimele detalii și îmbracă un costum de ospătar de la Vibra. Îi vei servi masa într-un mod complet inedit, cu riscul ca mâncarea să se răcească, însă nimeni nu va avea de suferit în această situație, asta este garantat.

Boxeri care ies în evidență

            Optează pentru o pereche de boxeri care îți scot în evidență silueta. O pereche de boxeri din latex cu siguranță o vor excita pe iubita ta și, din acel moment, plăcerea vine de la sine. Accesorizează-i cu o pereche de cătușe și nu te da înapoi de la un show de striptease, mai ales dacă ai veleități de dansator.

            Este greșită concepția conform căreia numai femeile trebuie să depună eforturi pentru a înfierbânta atmosfera în pat. Acum ai la dispoziție nenumărate idei de jucării sexuale și lenjerii sexy care te vor ajuta să recompensezi eforturile iubitei. Lenjeriile provocatoare și accesoriile te vor ajuta să îți îndeplinești fanteziile și să ai parte de o viață sexuală activă. Ingredientele unei nopți incendiare sunt la câteva click-uri distanță, iar bugetul pe care trebuie să îl aloci corespunde posibilităților pe care le ai. E timpul să îți surprinzi iubita cu o variantă a ta pe care încă nu a cunoscut-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.