Locuința ta are nevoie de protecție. Cumpără sisteme de securitate de calitate!

Locuința ta are nevoie de protecție. Cumpără sisteme de securitate de calitate!

Una dintre cele mai de bază nevoi ale omului este cea de a avea o locuință, pe lângă a respira, a mânca și a dormi. Cel puțin așa este descris în Piramida nevoilor, sau Piramida lui Maslow. Locuința face parte din nevoile vitale, psihologice, fără de care nu putem trăi.

Următorul nivel, cel al nevoilor de securitate, indică importanța senzației de siguranță, securitate personală și proprietate. Și din câte se observă, cu toții dorim ca proprietatea și obiectele noastre să rămână intacte.

Însă hoții și tâlharii pun în pericol îndeplinirea acestor nevoi. Fură obiecte (proprietate personală) și, uneori, apelează la violență fizică, deci viața persoanelor care locuiesc acolo este în primejdie. Iar consecințele legale cu care se confruntă când sunt prinși (închisoare) pare să nu sperie prea mulți dintre ei.

Astfel, când vine vorba de locuința ta, îți rămâne un singur lucru de făcut: să crești gradul de securitate al casei. Poți face asta în mai multe moduri și le poți combina pentru un rezultat mai bun și o casă mai apărată. Poți întări ușile și ferestrele ușor accesibile și poți lua un câine de pază, de preferat mai mare. De asemenea, un sistem de control al accesului este mereu binevenit, crescând cu mult gradul de securitate al intrărilor.

Însă un alt mod în care îți poți ”blinda” casa este cu ajutorul unui sistem de securitate.

Cum îți protejează sistemele de securitate locuința?

Un sistem de securitate poate să fie mai simplu sau mai complex, în funcție de nevoile și preferințele tale. Astfel, găsești echipamente precum camere de supraveghere, alarme puternice, cu mulți decibeli, detectori de mișcare, senzori pentru ferestre și uși, etc. Toate acestea sunt interconectate prin intermediul panoului de control, fiind dispozitivul principal.

Fiecare dispozitiv are roluri diferite și rezultate bune. Un sistem de securitate te ajută în protejarea casei prin:

  • Prevenirea intrărilor prin efracție

Scopul principal al hoților este de a jefui o locuință în cât mai puțin timp posibil și să ia cât mai multe bunuri. Pentru a face asta, se feresc de orice le-ar putea strica planurile, cum ar fi să fie prinși în flagrant. Asta înseamnă locuri populate, ușor vizibile și cu mulți vecini, țintele lor fiind locuințele mai izolate. Asta poate însemna casa, un garaj sau un mic depozit care e aflat la distanță.

Însă un sistem de securitate, de detecție și alarmare la efracție, le va arăta că locuința este protejată. Pot încerca să intre prin efracție, însă alarmele se declanșează, sunt surprinși pe camerele de supraveghere și autoritățile sunt anunțate. Acest lucru îi descurajează atât de tare, încât o să părăsească zona, protejând și vecinii de astfel de infracționalității.

  • Rezolvarea evenimentelor nedorite

Dacă, totuși, un hoț îți jefuiește casa dotată cu sistem de securitate, o să fie prins repede. După cum este menționat mai sus, camerele de supraveghere îl filmează în timp ce comite infracțiunea, fiind o dovadă importantă pentru poliție. Totodată, dacă apelezi la un sistem de securitate cu monitorizare, orice alarmă declanșată va semnala o echipă de intervenție.

  • Îmbunătățirea costurilor

Ei bine, este evident că un sistem de securitate te ajută să previi furturile sau să recuperezi bunurile. Astfel, nu pierzi valoarea asociată cu ele. Însă dacă ai un sistem de securitate (prin cabluri) în locuință, valoarea de vânzare a acesteia va fi mai mare. Totodată, orice fel de sistem de securitate (wireless sau prin cabluri) îți aduce reduceri la asigurarea locuinței. Chiar dacă interesul de a achiziționa un sistem de securitate este pentru protejarea locuinței, beneficiile monetare sunt bine venite.

Ce sistem de securitate să alegi?

Aceasta e o investiție pe care o vei face o dată. Deci e mai bine să optezi pentru sistemele mai complexe, chiar dacă sunt mai scumpe. Însă pe lângă calitatea sistemelor, numărul și diversitatea dispozitivelor necesare trebuie evaluată. În acest mod, îți optimizezi cu mult securitatea locuinței.

Dacă sunteți puși pentru prima dată în situația de a alege un astfel de sistem, sfatul nostru este să apelați la sfaturile specialiștilor. Profesioniștii de la A-tech te vor ajuta să alegi sistemul de securitate potrivit din gama lor de produse și-ți vor fi alături și pentru montarea acestuia.

Dacă vrei să afli de ce dispozitive ai nevoie, A-Tech îți sare în ajutor cu sisteme complete antiefracție. Solicită o ofertă de preț, iar inginerii lor îți vor analiza nevoile, îți vor oferi soluția optimă și vei afla costurile. Protecția bunurilor și a persoanelor din locuință este importantă, iar un sistem de securitate îți va asigura o protecție de lungă durată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *