Lucruri care nu pot lipsi din bradul de Craciun

Cine nu este entuziast cand vine vorba de a pune bradul de Craciun? Acesta este unul dintre simbolurile care nu lipsesc din majoritatea caselor care sarbatoresc Craciunul si in care membrii casei isi pun cele mai bune urari.

Decorarea pentru unii depinde de culorile sezonului, in timp ce altele sunt infasurate cu rosu traditional, verde si aur. Fie ca este vorba de bile, arcuri, flori sau alte accesorii, nu exista nici un model pentru a face acest lucru, totul depinde de gustul tau.

In unele traditii, 8 decembrie este ziua in care este asezat bradul de Craciun.

Dar, in plus fata de aceasta decorare, in bradul de Craciun exista anumite piese care nu pot lipsi, deoarece acestea sunt purtatori ai spiritului Craciunului si prezenta lor depinde in mare masura de sarbatoare.

  • Clopotele sau clopotele: prin traditie acestea numesc energiile bune. Sa ne amintim ca sunetul clopotelor este o forma de invitatie la voia buna a universului nostru.
  • Varful de orez: intreg si sanatos, acest lucru simbolizeaza munca, prosperitatea si abundenta, precum si in alte locuri usturoiul simbolizeaza o stare buna de sanatate.
  • O casa mica: aceasta reprezinta casa, este plasata pentru a avea intotdeauna un acoperis si o protectie.
  • Doi pesti mici: din timpurile biblice, pestele simbolizeaza mancarea.
  • Cheia: acest obiect din arborele nostru reprezinta progresul. Este de a deschide noi cai si dorinte spre anul care vine.
  • Un soare: care reprezinta lumina, pentru a ne intari energia vitala.
  • O inima: care simbolizeaza iubirea si unirea familiei.
  • Doua inele se impletesc: are o semnificatie speciala, deoarece include dorintele in cuplu, ceea ce simbolizeaza unirea, prosperitatea si angajamentul impreuna cu persoana iubita.
  • Steaua Craciunului: poate fi la varful bradului sau ca ornament, reprezinta steaua care ii indruma pe regii de la rasarit spre cetatea Betleemului sa asiste la nasterea pruncului Dumnezeu. 
  • Bani: este reprezentativ, astfel incat sa nu lipseasca niciodata.

Amintiti-va ca bradul de Craciun este doar un simbol in care ne depozitam visele, dorintele si o parte din magia Craciunului. Sensul Craciunului este in noi insine si in impartasirea cu aproapele nostru.

Aflati cum sa va decorati bradul de Craciun usor si rapid!

Eleganta in primul rand

Trebuie sa va asigurati ca decorati un brad de Craciun foarte elegant, astfel incat sa arate clasic, dar in acelasi timp rafinat. Veti avea nevoie de ceva timp pentru a planifica totul si tineti cont de un buget pentru toate ornamentele si deja acolo daca puteti plasa toate decoratiunile in ordine.

Cu ce poti decora un brad de Craciun?

1. Evitati beteala pufoasa

Acestea au fost foarte la moda cu ceva timp in urma, dar adevarul este ca acest lucru este deja in spatele nostru. Deci, daca sunteti un iubitor de beteala, sau pur si simplu ca aspectul sau stralucitor, puteti incerca ghirlande mai mici de sarma, care au bucati de aluminiu taiate, de obicei sub forma de stele sau braduti..

2. Luminite – dau adesea probleme in a arata bine bradul

Ca si in cazul betelii, benzile de lumini din plastic, care au lumini mici in interiorul lor, au fost folosite si erau foarte frecvente si la moda… si inca sunt. Daca vrei insa sa le adaugi in brad, ai grija sa le pui cat mai in spate pe ramuri, pentru ca odata ce vine seara si aprinzi becurile acestea vor lumina intregul brad, incluiv in interiorul acestuia. 

3. Selectati bine ghirlandele de margele din plastic sau metal

Trebuie sa alegeti o culoare care sa se potriveasca perfect cu schema de culori. De asemenea, aceste ghirlande ar trebui sa aiba o dimensiune mica pentru a arata foarte bine plasate pe bradul de Craciun.

Nota importanta: Cheia este in distributie

Trebuie sa distribuiti uniform decoratiunile, de-a lungul ramurilor exterioare ale bradului (exceptie fac luminile care vor fi puse in interiorul ramurilor).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *