Manual auxiliar seria Clubul Matematicienilor – Clasa a V-a

Astazi, clubul matematicienilor este o exploatatie educationala care ofera literatura educationala, metode si solutii moderne pentru procesul educational si dezvoltarea sistemului de invatamant. Editiile de manual sunt destinate profesorilor, scolarilor si parintilor lor. Prioritatea editorului este o combinatie de traditii si inovatii in educatie. Scopul este de a crea conditii pentru obtinerea rezultatului educational maxim si dorinta de a imbunatati cunostintele pe parcursul vietii. Pentru stapanirea cu succes a subiectelor matematice complexe, ai nevoie de manuale auxiliare din seria Clubul Matematicienilor.

Pregatire speciala pentru copii

Unul dintre aceste manuale pentru clasele gimnaziale,  este  considerat manualul scolar de matematica. Un manual auxiliar din seria Clubul Matematicienilor, poate oferi o pregatire speciala copiilor tai, axat fiind pe acumularea prealabila a experientei cognitive a copiilor in domeniul matematicii. Pe aceasta intelegere se bazeaza conceptul si continutul manualului de matematica auxiliar de clasa a V-a. Scopul manualului auxiliar, conceput pentru elevii din clasa a 5-a, este sa diversifice conceptele, ideile si metodelor de baza ale manualului scolar de matematica, precum si promovarea unei atitudini pozitive fata de matematica, ca o componenta esentiala a culturii umane universale.

Abilitati educationale generale

De asemenea, este conceput pentru a reduce anxietatea copiilor atunci cand studiaza matematica in scoala. Manualul auxiliar din seria Clubul Matematicienilor este axat pe dezvoltarea gandirii si abilitatilor creative ale elevilor, pe formarea unui sistem de cunostinte matematice puternice, abilitati educationale generale, dezvoltarea calitatilor personale, interesului cognitiv si o atitudine valorica fata de educatie. Face parte dintr-un complex holistic de predare si invatare pentru elevii din scolile gimnaziale  de baza.

In concordanta cu programul educational

Un manual testat in timp,  este pe deplin in concordanta cu programul educational de baza. Manualul auxiliar din seria Clubul Matematicienilor pentru clasa a V-a, a fost dezvoltat tinand cont de caracteristicile de varsta si de gen ale perceptiei manualului de catre elevi. O secventa profund gandita de prezentare a materialului teoretic si practic, dezvolta eficient gandirea, memoria si vorbirea elevilor. Prima parte a manualului este dedicata studierii numerelor naturale si fundamentelor geometriei. A doua parte a manualului este dedicata studierii numerelor fractionale si elementelor de baza ale teoriei de seturi, familiarizare cu instrumentele de calcul si  masurare. Manualul este destinat atat elevilor normali, cat si elevilor cu dizabilitati intelectuale si, de asemenea, asigura implementarea cerintelor programului educational general de baza adaptat in seria Clubul Matematicienilor. Aparatul metodologic al manualului are ca scop dezvoltarea anumitor abilitati practice in randul elevilor, precum si pentru corectarea subdezvoltarii lor psihomotorii si imbunatatirea activitatii cognitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *