Medicis BabyClinics, zâna bună ce tratează copiii cu un strop de magie și multă știință

Fiecare copil în parte este o minune, o promisiune pentru un viitor mai bun și mai luminos. Orice vorbă bună, îndrumare sau protecție pe care le oferim acestora contribuie la formarea adultului de mâine și, implicit, a lumii de mâine. Căci în fiecare micuț este sădită o sămânță din care va răsări, după multă îngrijire, o floare nemaivăzută.

Copii au sufletul neîntinat și spiritul neîngrădit, însă nimic nu este mai prețios decât starea de bine și sănătatea lor. Un copil sănătos este o garanție pentru viitor, iar vindecarea unui singur pui de om salvează o lume întreagă.

Clinicile Medicis – un lanț de centre medicale premium născut și dezvoltat în Timișoara – au înțeles că fiecare copil are o valoare inestimabilă. Astfel, a fost creat conceptul BabyClinics, un fel de «clinică în clinică», destinat în totalitate celor mai mici dintre pacienți. BabyClinics este locul în care micuții pot beneficia de cele mai bune tratamente medicale, într-un ambient care este croit după nevoile și dorințele lor.

Clinicile Medicis se mândresc cu ambientul unic, care oferă pacienților o experiență cu totul inedită a actului medical. Spațiile sunt amenajate elegant, primitor, decorul din sălile de așteptare și cabinete amintind mai degrabă de un salon aristocratic sau de o galerie de artă. La Medicis, rigurozitatea științifică și profesională se împletește cu umanitatea unei conversații prietenoase cu medicul, cu rafinamentul și dragostea pentru lucrul bine făcut.

BabyClinics este o lume aparte în universul Medicis, o lume în care prinții și prințesele noastre găsesc alinare în momentele cele mai grele, dar și ajutorul de care au nevoie pentru a trece la următorul capitol al poveștii lor. Medicul devine zâna cea bună care, prin puțină magie și multă știință, redă energia micuților. Înarmați cu răbdare și cu cele mai performante aparate medicale germane, specialiștii Medicis vor putea învinge orice dușman care amenință sănătatea copiilor.

În cadrul BabyClinics, copii pot beneficia de analize și tratamente medicale complexe, interpretate de medici cu îndelungată experiență pediatrică. Printre acestea, amintim investigațiile de imagistică și radiologie (ecografii, ecografii 4D, radiografii performante, analize Doppler), investigații complexe ORL sau oftalmologice, dar și toată gama de analize de laborator. De asemenea, BabyClinics oferă tratamente stomatologice special gândite pentru copii. Investigațiile alergologice – din ce în ce mai necesare încă de la vârste fragede – sunt altă specializare la care micuții pot avea acces în cadrul Medicis BabyClinics.

Conceptul de bază în jurul căruia a fost construit brandul Medicis este cel de respect profund pentru actul medical, acest aspect fiind valabil și în cazul BabyClinics. Cei peste 20 de ani de excelență în zona serviciilor medicale premium au ajutat la conturarea unui set de valori respectat invariabil de către Medicis: grija față de oameni, excelența și educația continuă, viziunea și inovația în profesie și atitudinea etică. Prin toate acestea, copilul tău va avea parte de cel mai bun tratament posibil, într-un loc în care va reveni de fiecare dată cu drag. Sănătatea se clădește încă din primii ani de viață, la fel ca obiceiurile bune, iar Medicis este un aliat de încredere pentru bunăstarea micuțului tău.

Află mai multe despre abonamentele Medicis sau stabilește o consultație pentru copilul tău pe adresa de e-mail: office@medicis.ro sau la numerele de telefon: 0356 911; 0356 433 733; 0729 991 515.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *