Medicul ortodont iti reda frumusetea dintilor

Atunci cand spunem “medic ortodont” ne gandim la medicul stomatolog. Ortodontul insa este mai special. Acesta nu se ocupa doar de sanatatea dintilor pacientilor, ci si de aspectul estetic al danturii. In plus, metodele folosite de ortodonti nu sunt din cele dureroase. Asa ca, daca un stomatolog va recomanda sa mergeti la un ortodont, nu mai ezitati si aveti toata increderea ca veti pleca de la el cu zambetul pe buze.
In primul rand, ortodontul are grija ca dintii tai sau ai copilului tau sa fie drepti si sa aiba pozitii corecte. Rezultatele obtinute de acesti medici sunt de lunga durata, poate chiar permanente. Medicul ortodont va stabili daca dintii tai au nevoie de ajutor pentru a se indrepta si pentru a-ti monta un aparat dentar, fix sau mobil. Aparatul dentar recomandat va fi in functie de varsta pacientului si de problema pe care o are acesta, precum si timpul necesar pentru a rezolva problema. Un aparat de acest gen este bine sa fie aplicat inca din copilarie dar si adultii pot apela la un astfel de tratament pentru ca niciodata nu este prea tarziu pentru a indrepta dintii.

O dantura dreapta, sanatoasa, face ca zambetul unei persoane sa fie irezistibil. Din ce in ce mai multi oameni sunt interesati de aceasta metoda de corectare a danturii si exista o cerere foarte mare pentru o astfel de procedura. Din fericire, numarul specialistilor in acest domeniu este in continua crestere.
In Cluj, exista o clinica foarte buna unde puteti gasi servicii de gen, la preturi foarte bune. Este vorba despre Alvernadental, clinica de stomatologie si turism dentar. Clinica dispune de aparatura si echipamente de ultima generatie. Aici puteti apela la un ortodont Cluj care sa va ajute in problemele pe care le aveti cu estetica dintilor. Nerezolvata la timp, aceasta problema poate sa duca la: afectarea gingiei si oaselor fetei, aparitia cariilor mult mai repede decat in mod normal, aparitia gingiviteti sau parodontozei, dureri la nivelul maxilarelor. Desi, acum ceva timp exista o oarecare reticenta din partea pacientilor, atunci cand li se sugera montarea unui aparat dentar, acum, datorita informarii si explicatiilor corecte si comprehensibile date de specialistii de la Alvernadental, vizita la medicul ortodont este o placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *