Mesh publicitar | O solutie pentru publicitatea de durata

Ce este un mesh publicitar?

Grafica si imprimeurile de cea mai inalta calitate fac din produsele noastre una dintre cele mai bune! Un mesh publicitar este alegerea perfecta pentru orice tip de promovare. Mesh publicitar este un material de tip PVC perforat – plasa. Se foloseste in aer liber, instalat pe cladiri, pe suprafete mari.

mesh publicitar

Grilele sunt folosite pentru a afisa anunturi mari si supradimensionate.

Exista nenumarate posibilitati creative pentru diferite tipuri de formate. Excelent pentru promovarea imaginii si branding. Acestea sunt de obicei situate in zonele centrale ale oraselor pentru traficul auto si pietonal.

Care sunt principalele caracteristici oferite?

  • Aceste sisteme de expozitie sunt ideale pentru conditii de vant si umezeala;
  • Dureaza mai mult decat vinilul standard;
  • Sunt usor de instalat si transportat;
  • Functioneaza bine in numeroase locatii.

Acest tip de mesh publicitar este perfect pentru a face publicitate oricarui tip de eveniment in aer liber, inclusiv deschideri de magazine, promotii, evenimente sportive, expozitii, prezentari scolare si multe altele.

Greutatea mai mica le face ideale pentru montarea pe suprafetele cladirilor. De asemenea, concertele in aer liber sunt locuri ideale pentru a le instala, deoarece atrag atentia unui public larg si divers. Acestea pot include informatii despre eveniment sau sponsor, precum si alte elemente decorative.

Ce alte detalii trebuie sa stii

Daca trebuie sa integrati mesh publicitar in campaniile dvs. de publicitate sau daca doriti sa cresteti vizibilitatea afacerii dvs. in randul noilor public-tinta, atunci grilele de anunturi sunt solutia ideala. Tesatura sa unica multiplana, precum si textura dubla din PVC pe partile laterale, ii confera statutul de material durabil si adaptabil.

Putem spune ca este considerat un produs inovator si modern, iar datorita tehnologiei sale de fabricatie este si un produs de calitate care poate fi savurat mult timp. In functie de modul de functionare, exista si instrumente expozitionale dedicate utilizarii in interior, iar alte conditii sunt indeplinite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *