Mi-am luat masina si am facut contractul online

Saptamana trecuta mi-am luat masina si am aflat de la vanzator ca exista un site/o platforma in care iti poti face contractul de vanzare cumparare auto singur, fara sa mai apelezi la un birou de acte auto, fara sa te mai deplasezi, fara sa mai mergi cu masina cine stie pe unde. Este vorba de contract-auto.ro, un site caruia nu vreau sa ii fac reclama, insa merita apreciat chiar aveam nevoie de asa ceva ca am platit la bani pe contracte auto de m-am saturat.

Da, ati inteles bine, contract-auto.ro iti ofera posibilitatea sa-ti generezi cu 27.99 lei contractul de vanzare cumparare auto. Emiterea acestui contract se face instant dup achitarea sumei, in plus il primesti si pe mail-ul introdus.

Exista si un minus atunci cand faci contractul online pentru ca acesta trebuie semnat. Deci trebuie sa ai o imprimanta ca sa-l poti printa in 5 exemplare. Bine, acest lucru il poti face la orice xerox, la un prieten sau la oricine are i imprimanta si doreste sa te ajute. Eu de exemplu am fost in mall la un baiat care vindea huse de telefon si l-am rugat sa-mi scoata si mie 5 exemplare, asadar te poate ajuta oricine daca ai contractul pe email.

In ciuda dezavantajului prezentat, avem si o multime de avantaje. Pai sa le luam pe rand.

  1. Iti poti face contractul la orice ore, de pe orice smartphone, in weekend, la 4 dimineata etc.
  2. Platesti doar 27.99 lei, nu trebuie sa mai dai 50 lei la birourile de acte auto.
  3. Ai suport telefonic, in caz ca nu stii sa completezi ceva te va ajuta la orice ora sa-l completezi.
  4. Ai plata online securizata, astfel ca iti trebuie un card valabil pentru cumparaturile online.
  5. Este valabil atat la primarie, cat si la politie. Este intr-un format acceptat in toata ROMANIA. Format DRPCIV la fel ca orice birou de cate auto.
  6. Disponibil non-stop. Faci contractul cand ai nevoie, faci contractul de la distanta.

Acum o sa procedez altfel. Cand stiu ca trebuie sa cumpar o masina, ii cer vanzatorului buletinul si talonul pentru a putea face contractul inainte. In cazul in care chiar imi place masina, doar semnam contractul si am plecat cu masina, asta daca nu trebuie sa iau fiscalul in aceeasi zi.

Conract-Auto.ro este un beneficiu pentru cei ce nu vor sa mai piarda vremea prin trafic sa gaseasca un birou de acte deschis, dar si pentru cei care doresc sa economiseasca ceva bani.

Personal l-am folosit la indrumarea vanzatorului, insa de aceasta data stiu ce am de facut si voi recomanda si eu la randul meu.

Da, stiu, sunt hateri care zic ca il poti face gratuit. Pai il faci gratuit, dar de pe un telefon iti ia minim o ora daca nu ai exact campurile pe care vrei sa le completezi. Asa in cateva minute generezi contractul si ai plecat, nu mai pierzi vremea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.