Mi-e scârbă de toți politicienii din România și de slugile ce-i pupă-n fund să ia bani murdari de la stat

roata de tortura

Mi-e scârbă de toți politicienii din România. Cei ce mai au încredere în vreun politician ori sunt prea naivi, ca să nu spun prea proști, ori au de câștigat de pe urma politicienilor, pupându-i în fund ca mai apoi să obțină bani murdari de la stat sau funcții.

Și uite așa ajungem să avem angajați în funcții de conducere la stat, tot felul de incompetenți analfabeți.

Ca să rezolvăm problema trebuie să le impunem să dea o lege prin care toți candidații să-și asume promisiunile din campania electorală.

Să spună clar ce vor să facă și să fie obligați să se țină de cuvânt. În caz contrar să fie torturați mai ceva ca-n evul mediu.

Ca să nu mai rămână datori pe la cămătari, să apere interesele mafiei când o să ajungă în funcție, e simplu, să trimită fiecărui cetățean cu drept de vot o scrisoare prin care să comunice ce vrea să facă fiecare candidat.

Cel mai bun să câștige, nu cel mai mincinos, cel mai corupt, cel mai mafiot, cel mai dator ce a pus gaj țara, mâinile și sufletele românilor.

Mi-e foarte clar că țara e plină de trătători și de nevertebrate tâmpite ce ar face orice pentru bani. Mai sunt și câțiva români integri, cam 1% , dar ce să facă? N-au nicio șansă într-o țară în care șmenurile sunt la putere pentru a avea succes!

Românii cinstiți ce vor să facă ceva pentru țară, n-ajung în politică, nu pot să supraviețuiască printre tot felul de lighioane ce nu mai au nimic sfânt.

Trebuie schimbat modul în care funcționează totul, nu doar oamenii ce lucrează în actualul sistem care-i foarte dăunător pentru omul cinstit. Dar din păcate nu cred că mai putem, România nu mai este o țară independentă!

Dacă ies să spun ce trebuie făcut, agitatorii plătiți o să arunce cu pietre și ură în mine, iar tâmpiții o să creadă că sunt nebun. Repet, mi-e scârbă de politicieni și de nimele ce fac campanii pentru politicieni, ca mai apoi să sugă bani murdari de la stat, banii oamenilor curați ce-și iau de la gură să plătească taxe și impozite abuzive impuse de călăii de neam și țară. Dacă ești român cinstit trebuie să dai statului și aerul ce-l respiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *