Microbladingul , metoda prin care sparancenele tale sunt aproape naturale

Microbladingul este o tehnica prin care se obtine reconstructia si stilizarea sprancenelor.

Metoda consta in atentia cu care profesionistii salonului nostru  construiesc manual pe spranceana ta, fire extrem de subtiri si aproape reale pastrandu-se curbura firelor de par existente.

Aceasta tehnica se realizeaza exclusiv manual, fara ajutorul unui aparat si pigmentul va fi aplicat cu un instrument asemanator unui creion care are atasata o mica lama fixa cu multe ace.

Acele sunt mult mai subtiri decat cele folosite la alte tipuri de aparate, iar adancimea pigmentului injectat  nu ajunge la derm ci se lucreaza in primul strat, epiderma.Si fii fara grija, procedeul este absolut nedureros.

Datorita acestui mod de aplicare al pigmetului se obtine un efect finisat si natural al firelor de par, efect durabil pana la un an, in functie de tipul de ten pe care il ai.

Specialistii nostri in microblading iti vor oferi nu doar o schimbare a chipului tau la care contribuie sprancenele ingrijite si evidentiate prin culori naturale si aspect apropiat de cel al firului tau de par, ci iti vor oferi un nou stil de viata pentru ca vei fi relaxata stiind cat de atragatoare ai devenit.

Avantajul microbladingului in afara de faptul ca iti infatiseaza sprancenele apropiate de natural, este si acela ca nu te mai straduiesti zi de zi sa-ti faci sau sa-ti refaci forma si densitatea acestora.

Ce este mai relaxant intr-o zi de vara decat sa stii ca fata ta radiaza si nu ai un machiaj al sprancenelor care se va intinde si se va imbacsi de la caldura?

Daca vrei sa afli mai multe acceseaza site-ul www.microblading.ro sau mai bine vino sa facem cunostinta si impreuna sa te reinventam dand chipului tau culoare si prospetime de primavara care se va pastra in orice anotimp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *