Miscarea cu stil in aer liber, filosofia din spatele hoverboard-urilor

Peste tot auzim: faceti miscare, stati cat mai mult in aer liber, evitati sedentarismul. Insa cati dintre noi reusesc sa stea in aer liber fara sa se plictiseasca si sa se simta atrasi de monitorul calculatorului, de ecranul telefonului? Putini. Miscarea in aer liber este de dorit, nu atat pentru sanatate, asta e lucrul evident, cat pentru o mai buna gestionare a resurselor noastre.

Cand ne miscam si evitam sa ne mai concentram pe un anumit lucru creierul si ochii iau o pauza si isi „reincarca bateriile”. La fel si musculatura noastra care e mai mereu stresata, la fel si coloana vertebrala. Timpul petrecut in aer liber poate sa nu mai fie asa de boring, statul pe o banca sau mersul pe distante mari si oboseala inerenta pot fi inlocuite rapid de bucurie si placere. Cum, poate va intrebati? Cu un hoverboard.

Acest device foarte simplu va ajuta sa faceti miscare si sa va puneti la treaba toata musculatura principala, deplasarile vor fi un lucru funny, va veti distra si veti sta ore multe in aer liber. Noile hoverboard-uri cu autonomie mare sunt gandite special pentru cei care vor sa faca miscare, dar sa nu o perceapa ca pe o actiune foarte obositoare. Pentru copii sau pentru adulti si tineri, hoverboard-urile moderne ofera tot ce ai nevoie ca sa te simti bine in aer liber si sa iti doresti sa ramai afara cat mai mult timp.

Au baterii care permit deplasari pe kilometri buni, bateriile se incarca rapid, in 120 minute si pot oferi autonomie de pana la 20 km. De asemenea daca vei accepta provocarea site-ului Monkey Board regasita tocmai in sloganul lor, Monkey Board te invita in jungla urbana, vei descoperi dispozitive cu o flexibilitate mare, care ofera conectare prin Bluetooth, viteze de pana la 10 km pe ora, iluminare LED si telecomenzi Wireless.

Hoverboard-urile sunt compacte, usor de luat oriunde, au viteze de deplasare controlabile, sunt sigure si merg folosite chiar si pe un teren in panta, cu o inclinatie considerabila. Fie ca le folosesti in parc sa poate sa ajungi la locul de munca noile hoverboard-uri sunt ideale pentru a te deplasa prin jungla urbana si pentru a avea o placere fantastica de a sta in aer liber. Asadar spor la miscare cu stil si la distractie pe saturate in compania unui hoverboard de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *