Mixit a lansat colecția de Valentine’s Day și Dragobete care include peste 40 de produse

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, a lansat o colecție de produse în ediție limitată pentru Valentine’s Day și Dragobete. Sunt disponibile peste 40 de produse sau seturi, având la bază ingrediente atent selectionate pentru prospețime maximă și calitate superioară.

Vedetele acestei serii limitate sunt ciocolata Ruby roz, căpșunele – disponibile sub forme variate – și culoarea roz, specifică lunii în care sărbătorim iubirea. Vizitatorii site-ului Mixit vor găsi în colecția de Valentine’s Day seturi pentru ea, seturi pentru el, Terciul iubirii, Mixit Crunchies – Bomboane de ciocolată cu pudră de zmeură și Biluțele cremoase – Love Berry, precum și multe seturi cu cană/bol din porțelan autentic de la Karlovy Vary, ceea ce face ca aceste produse să fie și cadouri excelente pentru persoana iubită.

„Ne-am concentrat toată creativitatea pentru a capta și transmite în ediția limitată toată magia celor două sărbători emblematice ale iubirii. Vrem ca prin intermediul produselor proaspete, delicioase și încărcate de semnificație, să ajutăm oamenii să se conecteze la propriile sentimente, să își rasfețe persoana iubită și să celebreze dragostea”, a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Granola de Valentine’s Day, Elixirul dragostei și Bomboane cu Căpșune întregi liofilizate sunt cele trei produse deosebite ale colecției Mixit din luna februarie.

Pentru a celebra dragostea într-un mod unic, Mixit aduce Granola de Valentine’s Day, o ediție limitată care combină fulgii de porumb în ciocolată albă, zmeura liofilizată și fulgii de cocos. Această delicioasă granola este îmbogățită cu căpșune liofilizate, iar în vârful său strălucește ciocolata Ruby roz, realizată din boabele de cacao rubin. Un adevărat deliciu pentru cei care își doresc să își înceapă dimineața sau să-și completeze gustările cu o notă de rafinament culinar!

Elixirul Dragostei este musli special conceput pentru a trezi simțurile. Acest elixir conține ciocolată Ruby roz, căpșune, afine și zmeură liofilizate și afrodisiacul natural guarana, iar feliile de cocos și fulgii de porumb în ciocolată albă și lapte desăvârșesc produsul. Elixirul Dragostei se regăsește într-un ambalaj special în ediție limitată, subliniind caracterul său excepțional și dedicat acestei perioade de sărbătoare.

Colecția de Valentine’s Day și Dragobete include și Bomboanele cu căpșune întregi liofilizate, redefinind conceptul de cadou dulce. Mixit a ales căpșune întregi, care, prin procesul de liofilizare, păstrează culoarea, gustul și aroma caracteristice. Aceste bomboane sunt nu doar delicioase, ci și crocante, aducând un element de textură inconfundabil.

Colecția de Valentine’s Day și Dragobete de la Mixit este disponibilă în magazinul online oficial al brandului, www.mixit.ro.

„În inimile noastre, Valentine’s Day și Dragobete nu sunt doar sărbători; sunt prilejuri de a celebra dragostea și conexiunile autentice. Prin produsele noastre ne dorim să inspirăm oamenii să își arate aprecierea pentru partenerul de viață, fie că oferă cadouri dulci, organizează o cină romantică sau fac gesturi mărunte, dar pline de semnificație” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Idei pentru o zi de Valentine’s Day/Dragobete de neuitat

Dacă nu ați făcut deja planuri pentru Valentine’s Day și Dragobete și sunteți în căutare de inspirație, iată două idei de program care să vă relaxeze și să vă ajute să creați amintiri minunate împreună.

Puteți începe ziua cu un mic dejun nutritiv cu Granola de Valentine’s Day de la Mixit. Plini de energie, puteți porni la drum – o excursie scurtă lângă orașul dumneavoastră, un nou loc de explorat/vizitat. Seara se poate încheia cu o cină romantică la un restaurant.

O altă variantă, pentru cei care nu vor să călătorească, este să înceapă ziua cu un mic dejun dulce, sățios și gustos: Elixirul dragostei. Poate urma o ședință prelungită de spa – masaj, tratamente faciale și corporale -, poate chiar saună ori înot. Seara puteți pregăti o cină romantică împreună acasă, ori să vă bucurați de un concert sau o ieșire la un restaurant.

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online în care clienții își creează propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *