Cum îți transformi bucătăria în operă de artă modernă în 2018

Armonie, linişte confort, bucurie, împlinire. Toate aceste cuvinte însumează starea fiecăruia dintre noi într-o bucătărie modernă. Mobila din bucătăriile moderne nu este neapărat sofisticată, unele magazine de mobila chisinau și designerii de interior ne oferă o abordare reușită și sfaturi în cele mai noi tendințe, care ar putea sa îți transformă bucătăria într-o adevărată operă de artă.

2018 este anul rafinamentului, al culorilor organice și al unei naturaleți în design. Iată care sunt elementele primordiale pentru o bucătărie modernă în acest an:

Alege culorile naturale, pământii

Recomandate şi preferate de majoritatea specialiştilor în design interior, culorile pământii oferă o senzaţie de simplitate, profunzime şi calmitate. Optează pentru un albastru șters sau roşu ars pentru a oferi atmosfera pe care o produc favelass din America de Sud.

Galbenul poate fi reinventat în zeci de posibilități și contraste, buna dispoziție fiind un garant al acestuia, iar oportunitățile în găsirea celorlalte piese de mobilier, infinite.

mobilier la bucatarie chisinau

Adoptă stilul retro

Şi cum hainele retro din anii 70 revin în modă, la fel o face și stilul retro în materie de mobilier. Cele mai bune aspecte ale stilului retro sunt reintroduse și adaptate în designul contemporan. În acest proces de reintegrare, designerii utilizează şi accente minimaliste. Mobila Shaker a devenit un element esenţial şi iese în evidenţă prin simplitatea liniilor și un design pe cât de eficient, pe atât de concis şi exact, revenirea acesteia neprovocând mirare.

mobileir retro la chisinau

Oferă a doua şansă materialelor mate

Materialele mate, treptat și sigur, le înlocuiesc pe cele lucioase, scăpând în acest mod de atmosfera rece pe care o produce camera și care nu se potrivește pentru o bucătărie. Acestea nu doar conferă atractivitate, naturaleţe şi confort, dar în acelaşi timp induc o notă nobilă de eleganţă încăperii. Bucătăria va deveni astfel, un loc de refugiu şi recreere.

 

Atunci când începi să redecorezi bucătăria, ţine cont de câteva aspecte şi anume: care este suprafaţa bucătăriei. Aceasta contează foarte mult, în special, pentru că regula numărul unu în amenajarea unei încăperi este să nu o încarci. Culorile, materialele şi mobila minimalistă te ajută să conferi un spaţiu mai larg vizual, iar depozitarea tuturor necesităţilor în bucătărie nu devine o povară.

Un alt aspect la care trebuie să atragi atenția este tipul bucătăriei pe care dorești să o amenajezi: dacă amenajezi o bucătărie pe colţ, regula celor trei piloni va fi, cu siguranță, varianta pentru care vei opta.

Bucătăria poate deveni nu doar un loc funcțional, dar și unul de recreere și odihnă. Câteva elemente importante adăugate în acest spațiu îl pot schimba radical. Nu întârzia să îți creezi azi bucătăria ideală.

mobila bucatarie chisinau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *