Mobilă de baie și rafturi pentru toate gusturile

Astăzi, o baie este mai mult decât un loc de îngrijire și curățenie zilnică. Este o oază personală de bunăstare. Aici ai nevoie de mobilă de baie, cum ar fi oglinzi de baie, dulapuri de perete, dulap de baie înalt cu oglinzi etc., care creează o atmosferă de bunăstare. Setul de mobilă pentru baie poate consta din diferite componente care se completează reciproc. În gama de mobilă pentru baie de la shopeo.ro, te așteaptă dulapuri practice, suport depozitare metalic, suport organizator pentru lavoare, rafturi, precum și dulapuri de perete cu spațiu de depozitare pentru produse de îngrijire și multe altele. 

Accesoriile de baie completează mobila elegantă, care este disponibilă în diverse materiale. Ar trebui să acorzi atenție liniilor clare, bine definite, atunci când alegi mobila de baie. Pauzele în stil, înfloririle și decorațiunile fac rapid ca baia să pară aglomerată. În plus, mobilierul de baie opulent este mai greu de curățat decât cel minimalist, deoarece implică îngrijiri suplimentare. Dacă dorești să transformi această încăpere din casa ta, dar ești îngrijorat că nu ai cum să integrezi mobila de care ai nevoie acolo, shopeo.ro îți oferă soluții care te vor surprinde, fără îndoială.

Chiuveta cu dulap sau cu raft?

Chiuveta este, de asemenea, foarte importantă. Dacă nu ai mult spațiu liber, renunță la chiuveta cu un dulap sub ea și pariază pe un raft deasupra, precum și pe o oglindă mare. În acest fel vei putea aranja tot ce ai nevoie și, în același timp, eliberezi suficient spațiul. Pe de altă parte, dacă decizi să pui un dulap sub chiuvetă, asigură-te că încăperea este complet uscată și că nu există pericolul degradării din cauza umezelii.

Câteva cuvinte despre dulapuri

Depozitarea prosoapelor, șampoanelor și a altor produse cosmetice în baie devine uneori problematică, mai ales dacă ai probleme cu umezeala. În baia mică, poți încerca să rezolvi problema aranjând rafturi pe pereți. Și ar trebui să fie din metal. Dacă folosești o cabină de duș și un ventilator bun, nu există pericolul ca umezeala să se scurgă pe prosoape. În plus, suprafețele metalice vor dura mai mult și cu siguranță nu se vor umfla din cauza umezelii.

Rafturi de baie

Baia este rareori foarte mare. În general baia este de dimensiuni mici și pentru a avea  suficient spațiu ai nevoie de rafturi de baie. Aceste elemente sunt indispensabile pentru depozitarea prosoapelor, a cosmeticelor și a detergenților. Când spațiul este limitat, fiecare centimetru contează. De aceea, ai nevoie rafturi baie înguste care să se potrivească în cel mai mic colț sau de un raft de colț care îți permite să obții și mai mult spațiu de depozitare. Indiferent cât de mare sau mică ar fi baia ta, la  shopeo.ro vei găsi rafturi de baie într-o varietate de modele – raft de baie din bambus, etajeră cu 3 rafturi, suport pentru prosoape de baie, raft pentru baie cu ventuze, etajeră de colt cu 2 rafturi, raft de perete din oțel, raft triplu de perete, cărucior mobil cu rafturi, raft mobil pentru baie, dulap pentru baie cu sertar și raft reglabil, suport de lemn pentru baie cu rafturi, rafturi metalice, rafturi din bambus și multe altele. În magazinul online shopeo.ro cu siguranță vei găsi ceva și pentru baia ta, indiferent de dimensiunea ei. Toată lumea ar trebui să găsească raftul potrivit pentru baia sa.

Culorile

O mare importanță pentru proiectarea băii mici, este concepția culorilor. Evită tonurile întunecate, deoarece, acestea vor face ca spaţiul să pară mai mic. Corpurile de iluminat mari și aplicele de pe pereți vor oferi o senzație de spațiere. Folosește, de asemenea, rafturi baie în tonuri deschise, pastelate, care extind optic spațiul. Alb, bej deschis, galben pal, fildeș sunt potrivite pentru băile mici, deoarece culorile luminoase și saturate, fac ca baia să pară mai mare și mai luminoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.