Moda de la Hollywood, “în miniatură” – Vezi care sunt cei mai stylish copii ai celebrităților!

Lux, stil și bun gust în doze mari – așa poate fi caracterizată, pe scurt, moda celebrităților care s-au remarcat pe covorul roșu. Ceea ce este interesant e că nici copiii acestora nu fac notă discordantă, astfel că micuții celor mai cunoscute vedete de pe mapamond uimesc prin aparițiile lor vestimentare. Concurența pare să fie acerbă, iar trendsetterii “în miniatură” își obțin cu greu locurile în topurile care desemnează cei mai stylish copii de vedete! Iată topul celor mai stylish copii ai vedetelor!

Așa tată, așa fiu! Romeo Beckham a avut cu siguranță de la cine să învețe, dacă vorbim despre outfituri și atitudinea cu care acesta le poartă. În imagine, Romeo a ales o ținută iconică pentru eticheta britanică: un costum elegant, îndrăzneț, care poartă semnătura Burberry, accesorizat cu un trench de la același brand, la care a asortat o pereche de pantofi lucioși și o cămașă albă, clasică.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: http://www2.pictures.zimbio.com/fp/David+Beckham+David+Beckham+Kids+NYC+nGEKoyi3QBbl.jpg

Marion Loretta și Tabitha Broderick reușesc, la numai 9 ani, să împrumute din gusturile vestimentare ale mamei lor. Fiicele gemene ale Jessicai Parker și ale lui Matthew Brotherick au dat lovitura cu outfiturile pe care le-au purtat în imaginea de mai sus, adoptând un stil girly și foarte chic. Dacă vrei să creezi o ținută inspirată pentru fetița ta, mizează pe încălțăminte pentru copii comodă, așa cum sunt balerinii din imagine sau chiar pantofi sport-casual și pentru jachete în culori pastelate.

Sursa foto: https://scstylecaster.files.wordpress.com/2017/10/broderick-parker-kids.jpg?w=830

Ținutele pe care adorabila fetiță a lui Tom Cruise și a fostei sale soții, Katie Holmes le poartă sunt un exemplu pentru moda feminină…la vârste mici! Deși se află la o vârstă fragedă, Suri Cruise pare să-și fi definit deja propriul stil vestimentar. Majoritatea alegerilor pe care le face combină elemente foarte girly, cum ar fi rochițele și paltoanele. În fotografia de mai jos, micuța poartă  o rochiță cu imprimeu, egări și încălțăminte pentru copii, potrivită vârstei sale.

Sursa foto: https://scstylecaster.files.wordpress.com/2017/10/suri-cruise.jpg?w=830

Nu este o surpriză faptul că Lila Moss se regăsește în topul celor mai stylish copii ai vedetelor, dacă luam în considerare faptul că mama sa este un celebru fotomodel. Analizând outfitul pe care îl poartă, putem afirma că aceasta urmează același stil vestimentar ca al mamei sale: relaxat dar totuși foarte la modă. Mai mult decât atât, micuța își poartă cu atitudine ținutele, ceea ce ne face să credem că poate fi un viitor fotomodel de succes, urmând exemplul mamei sale!

Sursa foto: http://sf2.mariefranceasia.com/wp-content/uploads/sites/7/2017/05/gettyimages-163194764-410×410.jpg

Cu un zâmbet fermecător și un stil foarte bine însușit, nu este de mirare că și Kingston Rossdale, fiul fabulosului cântăreț-compozitor Gavin Rossdale și al lui Gwen Stefani se regăsește în acest top. Acesta poartă un outfit îndrăzneț, creativ și extrem de bine compus. Asocierea de la elemente imprimate diferit reprezintă un stil foarte tineresc, care poate fi purtat cu brio de orice copil cu personalitate!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *