Moș Crăciun există ?

Da, Moș Crăciun există.

A venit cea mai frumoasă perioadă a anului, perioada cadourilor, a zâmbetelor, a întâlnirilor cu persoanele dragi.

Dintre toate anotimpurile, mie iarna-mi place cel mai mult. Iubesc zăpada, iubesc să mă joc în zăpadă, să mă bucur ca un copil de farmecul sărbătorilor de iarnă, de obiceiurile și tradițiile românești.

Ce-i drept, nici pe la țară nu se mai respectă cum ar trebui obiceiurile și tradițiile românești. Eu am crescut la țară și pot spune că am avut o copilărie frumoasă. Mergeam cu vacile la iarbă verde unde citeam foarte mult. Vin dintr-o familie săracă ce nu a avut posibilitatea să-mi ofere prea multe. Am fost nevoit să muncesc de mic pentru a-mi lua ce-mi doream. Eram foarte ambițios și zgârcit. Acum nu mai sunt așa zgârcit. Țin minte că primul telefon l-am cumpărat din vânzarea de pocnitori. Mă plimbam zilnic prin zăpadă pentru a le împărți prin satele alăturate. Aș putea spune că de mic am avut înclinația spre marketing, spre vânzări. Veneam cu oferte de nerefuzat pentru a fi sigur că o să fac bani.

Când eram mic și-l așteptam pe Moș Crăciun, aveam o stare de tensiune. Nu știam daca o să-mi aducă sau nu ceva, după ce mă consolau părinții spunându-mi că s-au întâlnit cu Moș Crăciun și le-au spus că o să vină să mă viziteze, mă tot gândeam ce o să-mi aducă.

Sunt sigur că anul ăsta Moș Crăciun are în sac cel puțin un smartwatch copii, pentru a dezvolta creativitatea celor mici.

Dragi părinți, trăim în era digitală, e bine să familiarizați  copiii cu tehnologia. Moș Crăciun există și are nevoie de ajutor, vrea să afle câți copii au fost cuminți pentru a le da comanda de câte un smartwach drăguț și inteligent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *