becuri led

Noile becuri led sunt cele mai avantajoase sisteme de iluminat

Investeste in becuri led

Aceste becuri cu LED sunt urmatorul pas in tehnologia de iluminat, oferind o optiune mai eficienta si mai versatila pentru toate tipurile de spatii.

becuri led

Abrevierea LED provine de la cuvantul englezesc „dioda emitatoare de lumina”. Un LED este produs atunci cand doua materiale diferite dintr-un circuit se intersecteaza si se polarizeaza. Initial, LED-urile au fost folosite ca indicatori in diverse obiecte si aparate deoarece consuma foarte putina energie.

Unele dintre principalele lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti becurile LED sunt culoarea luminii pe care o emit si cat de stralucitoare sunt. Trebuie remarcat faptul ca LED-urile rosii si verzi necesita un LED albastru pentru a produce lumina alba atat de populara.

Cate tipuri de becuri exista?

In prezent, pe piata exista doua tipuri de becuri care folosesc aceasta tehnologie LED: becuri RGB si becuri LED albe. Primele sunt mai scumpe, in timp ce cele din urma sunt in general mai puternice.

Specialistii recomanda consumatorilor sa aleaga becurile cu lumina alba sau galbena, pe baza alegerilor pe care consumatorii le-au facut pana acum.

Acest produs este conceput pentru a va ajuta sa va imbunatatiti productivitatea. Este creat pentru a va ajuta sa va concentrati si sa va concentrati asupra muncii dvs., astfel incat sa puteti face mai multe in mai putin timp.

Becurile LED au o durata de viata mai lunga decat becurile normale si sunt mai eficiente si mai durabile. Aceasta inseamna ca va vor economisi bani la factura de electricitate.

Atunci cand alegi sa achizitionezi becuri LED trebuie sa tii cont de echivalenta in lumeni a acestora fata de becurile incandescente folosite anterior. De exemplu, daca luminai o camera cu un bec incandescent de 100 W, acum poti folosi un bec LED de 18 W care iti va oferi aceeasi luminozitate.

Cumpara online becuri led de la magazinul de iluminat led Electric-Concept.ro. Investeste in sisteme de iluminat de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *