Nomasvello, liderul mondial în centre de epilare definitivă, deschide un nou salon în Cosmopolis

Franciza Nomasvello, numarul 1 mondial in centre de epilare definitiva cu Laser & IPL (conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500) deschide duminică, 1 octombrie 2023, de la orele 17:00,  un nou salon premium de înfrumusețare în ansamblul rezidențial Cosmopolis din nordul capitalei.

Nomasvello Cosmopolis, situat în incinta Strip Mall Cosmopolis din Ștefăneștii de Jos, ofera clientilor sai servicii inovatoare de beauty, efectuate doar de specialisti in domeniu, cu aparatura no+velllo de ultima generatie.

Tratamentele disponibile in noul salon sunt: epilare definitivă customizata FUSION- Laser+IPL, terapii faciale  de rejuvenare cu lumina intens pulsată, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin si tratamente intensive pentru orice tip de ten, cu o gama larga de produse dermato-cosmetice no+vello.  Serviciile oferite sunt solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale, precum: foliculita, ridurile, petele sau urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello detine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă si pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficienţă.

Brandul Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania si în prezent numara peste 600 de centre, regasite în 15 ţări de pe 3 continenteși mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți. No+Vello este prezent de 7 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, dominand segmentul SPA, de Ingrijire Personala.

Pe piata din Romania, acest brand activeaza din 2010, cu centre deschise atat in Bucuresti, cat si in principalele orase din tara.

Nomasvello Cosmopolis isi asteapta primii clienti la deschiderea oficiala din 1 octombrie 2023 cu surprize dulci, premii atractive si o campanie de loializare bazata pe oferte speciale, cu pana la 50% discount.  

Totodata, toti clientii interesati de serviciile no+vello beneficiaza GRATUIT de: testarea epilarii definitive, o diagnoza faciala Woodlamp si un plan de tratament personalizat, in conformitate cu nevoile pielii lor.

Contact:

Frumusetea se ingrijeste in centrele Nomasvello!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *