NordVet – Alături de tine și de animăluțul tău de companie

clinica veterinara suceava

Medicina veterinară este, fără discuție, una dintre cele mai nobile meserii din lume. Este, de departe, o profesie pentru care este nevoie de dragoste, pasiune, devotament. O profesie pentru care orice mic patruped devine o prioriate.
Există, din păcate, momente de cumpănă în viața multor animale de companie, momente pentru care simpla prezență a deținătorului poate să nu fie suficientă. În acest caz, rolul este preluat de medicul veterinar. Medicul veterinar este mai mult decât un medic. Este un prieten, o persoană de ajutor, un om de încredere.
Nouă, oamenilor, de cele mai multe ori, ne este teamă să mergem la medic, trebuie să recunoaștem asta. Același lucru îl simt și animăluțele de companie atunci când ne îndreptăm cu ele spre un cabinet veterinar. De aceea, de multe ori, alegerea medicului veterinar, poate fi o adevărată provocare. Iar atunci când alegem un medic veterinar, nu trebuie să luăm în calcul doar micile patrupede, ci și siguranța noastră că el este pe cele mai bune mâini.
La NordVet Suceava, personalul medical este specializat atât în țară, cât și în străinătate. Mai mult decât atât, echipa de medici este într-o continuă formare pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici de investigare și tratare și pentru a asigura animalului de companie tot ce este mai bun în materie de medicină veterinară. Ei fac tot ce este posibil pentru a tinde către excelență, către asigurarea unui mediu curat, sigur și plăcut.
Clinica veterinară NordVet Suceava dispune de o secție de radiologie veterinară, foarte importantă pentru diagnosticarea mai sigură și mai rapidă a oricărei probleme, ecografie veterinară, stomatologie, dermatologie, stomatologie, analize de laborator, vaccinări, tratamente, toate organizate sub o formă cât mai sigură, cu cele mai avansate tehnologii de care dispune medicina veterinară modernă. Și, cel mai important, o echipă cu un suflet cald, pentru care cel mai important principiu după care funcționează este pasiunea.
Indiferent de animalul de companie, acesta nu trebuie privat niciodată de la accesul la un medic veterinar, care, în anumite situații, poate salva situația unui mic patruped. Întotdeauna, fericirea micului blănos depinde de gradul de îngrijirea pe care acesta o primește. În schimb, sunt situații în care nu este suficientă prezența deținătorului și este necesară intervenția unui medic veterinar, fie chiar și cu o vorbă bună sau un sfat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *