NOS4A2 sezonul 2 și FARGO sezonul 4 sunt noutățile începutului de an la televiziunea AMC

Televiziunea AMC începe anul cu două super premiere! Mult așteptatul serial NOS4A2 revine cu sezonul al după aceea, de la ora 22:45, în fiecarea seară de luni, se va difuza un nou episod din cel de-al patrulea sezon din FARGO. În această nouă serie, Chris Rock va juca rolul principal.

În cel de-al doilea sezon al NOS4A2acțiunea se petrece la opt ani după evenimentele din primul sezon.Vic McQueen rămâne mai hotărâtă ca niciodată să-l distrugă pe Charlie Manx (Zachary Quinto). Charlie, după ce și-a înfruntat propria mortalitate, este disperat pentru răzbunare împotriva lui Vic.De data aceasta, își pune ochii pe persoana care înseamnă cel mai mult pentru ea -Wayne, fiul lui Vic, în vârstă de opt ani.Cursa pentru sufletul lui Wayne îi trimite pe Vic și Charlie pe un traseu de coliziune de mare viteză, forțându-i pe amândoi să își confrunte greșelile din trecut, pentru a-și asigura viitorul lui Wayne.Bazat pe cel mai bine vândut roman cu același nume al lui Joe Hill, NOS4A2 îl care ca producător executiv de showrunner-ul Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell on Wheels) și Hill.

NOS4A2 este produs de AMC Studios în asociere cu Tornante Television.Din distribuție fac parte și Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull și Ebon Moss-Bachrach.

Al patrulea sezon din Fargo se anunță unul plin pe acțiune, dar și suspans.

În anul 1950 în Kansas City, două formațiuni criminale care luptau pentru o bucată din ”visul american” au ajuns la o pace deloc ușoară. Împreună, ei controlează sectorul de exploatare, corupție și droguri din zonă. Pentru a-și întări armistițiul, Loy Cannon (Chris Rock), șeful grupării Black crime, își oferă fiul, Stachel (Rodney Jones), dușmanului său Donatello Fadda (Tommaso Ragno), capul mafiei italiene. În schimb, Donatello i-l dă pe mezinul său, Zero (Jameson Braccioforte), lui Loy.

Atunci când Donatello moare în spital, în urma unei operații de rutină, armistițiul lor fragil este amenințat. Josto Fadda (Jason Schwartzman) preia rolul tatălui său, însă eforturile sale de a stabiliza organizația sunt încurcate de fratele său, Gaetano (Salvatore Esposito) care s-a alăturat familiei în Kansas City după ce și-a construit o reputație răufamată în Italia. Ceilalți bărbați din familia Fadda, printre care: Ebal Violante (Francesco Acquaroli), Constant Calamita (Gaetano Bruno) și Antoon Dumini (Sean Fortunato), trebuie să decidă cui vor jura credință.  

În toată această vâltoare, Patrick „Rabbi” Milligan (Ben Whishaw), un bărbat care și-a trădat odată propria familie pentru a servi italienii, urmărește cu atenție pentru a-și asigura supraviețuirea.

Noah Hawley (creator, scenarist, regizor), producătorul executiv, câștigător al premiilor Peabody, Golden Globe și Emmy, este liderul echipei de creație al celui mai nou sezon Fargo, serial multipremiat. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *