Nu esti paranoic daca iti comanzi microfoane spion, esti doar prevazator

In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane investesc in microfoane spion din cauza neincrederii in persoanele care le inconjoara sau in angajati. Nu se poate spune ca aceasta masura este un lucru rau, avand in vedere numarul din ce in ce mai mare al divorturilor din cauza adulterului, sau inselatoriile si furturile la locul de munca.

Asadar, persoanele care doresc sa fie prevazatoare si calculate in miscarile pe care le fac,  pot sa investeasca in astfel de dispozitive cu ajutorul carora pot afla adevarata fata a celor cu care intra in contact, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Motivele pentru care oamenii comanda microfoane spion

Microfoanele spion sunt necesare atat pentru adminstrarea unei afaceri, cat si pentru familiile in care nu numai ca nu exista incredere, ci exista motive si dovezi ale acestei neincrederi. Microfoanele spion reprezinta cea mai buna alegere pentru a afla ce se ascunde in spatele actiunilor unei persoane.

Infidelitatea sau banuiala ca partenerul ar fi infidel este primul motiv care ii determina pe multi sa investeasca in microfoane spion. Acestea pot fi amplasate strategic in casa si se pot activa numai atunci cand exista miscare si voci in incaperea in care se afla. Automat, utilizatorul este apelat si aude toate conversatiile pe care le poate si inregistra.

Instalarea unor microfoane spion in casa este necesara si pentru parintii care ii banuiesc pe copii ca beau, ca ar consuma droguri, invita prieteni acasa in lipsa lor si au un comportament inadecvat si un anturaj prost. Inregistrarile pot fi numai audio, dar si video. Acestea pot fi incadrate in orice dispozitiv, de la un simplu prelungitor, la cadrul de alimentare sau la un simplu bec.

Microfoanele spion sunt necesare si in cazul in care  administratorii afacerilor nu isi explica lipsa unei sume de bani sau a unei cantitati de produse, in care doresc sa afle care sunt adevaratele intentii ale angajatilor si comportamentul acestora cand ei nu sunt in preajma – spre exemplu, cum se poarta cu alti angajati sau cu clientii.

Asadar, inselaciunile, furturile, infidelitatile, consumul de substante interzise, maltratarea batranilor sau a copiilor pe care ii au in grija bonele sau persoanele responsabile si platite in acest sens, pot fi descoperite cu ajutorul microfoanelor spion. Atunci cand parintii observa un comportament ciudat al copilului atunci cand este in preajma bonei sau comportamentul acestuia se schimba radical, cu siguranta un microfon spion amplasat in preajma celui mic se va dovedi cea mai buna alegere.

In concluzie, microfoanele spion sunt dispozitive inedite si utile care pot fi ascunse in diferite locuri, de la o simpla priza sau un bec, pana la o sapca sau o jucarie. Acestea sunt atat de mici incat pot fi montate in orice obiect si pot fi amplasate in spatii private, nu in spatii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *