Nu rata primele două sezoane din„Bibliotecarii”, serialul lunii mai la FilmCafé

Show-ul despre o echipă formată din personaje în stilul popularului Indiana Jones este difuzat de FilmCafé de luni până vineri, în jurul orei prânzului, dar și în reluare, în diminețile de weekend.

„Bibliotecarii” a pornit ca un sequel pentru seria de filme de televiziune care-l aveau în rol principal pe Noah Wyle (cunoscut mai ales din „Spitalul de urgență”), în care acesta era ales drept protector al unei biblioteci mistice, care conține o mare cantitate din cunoașterea lumii, dar și artefacte magice puternice, care trebuie protejate de cei care ar vrea să le folosească puterea în scopuri necurate. Wyle apare și el în jumătate dintre episoadele show-ului, în același rol – Flynn Carsen.

Față de filme, în care Flynn avea doar un „Gardian” în aventurile lui din lumea întreagă, în serial ne concentrăm pe o echipă de bibliotecari, recrutați în organizația antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York. Aceștia protejează lumea de realitatea magică și secretă care ne înconjoară. Ei rezolvă mistere imposibile, luptă cu amenințările supranaturale și recuperează artefacte puternice din întreaga lume. Asta înseamnă că fac și muncă de teren, nu stau doar ascunși în sediul lor secret, ștergând praful de pe cărți și artefacte.

Printre obiectele păstrate în Bibliotecă se află Chivotul Legământului, Lancea Sfântă, Potirul Sfânt și sabia Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna și proteja aceste artefacte și, mai important, se poate asigura că acestea nu vor ajunge la persoane care vor să le exploateze puterile în scopuri necurate. .

Din distribuția serialului fac parte Rebecca Romijn (Eve Baird), John Laroquette (Jenkins), Christian Kane (Jake Stone), Lindy Booth (Cassandra Cillian) și John Harlan Kim (Ezekiel Jones). Eve Baird este un fost agent NATO, care este „Gardianul” Bibliotecii și are jobul de a-i antrena pe noii bibliotecari. Jacob Stone este un geniu specialist în limbi străine, arheologie, cultură nativă americană, istoria artei și multe altele. Cassandra este o matematiciană care are probleme de memorie și cu simțurile, care are o tumoră pe creier. Ezekiel este un hoț și hacker australian, care poate intra în orice sistem. Iar Jenkins este cel care are grijă de obiectele prețioase din Bibliotecă și lucrează acolo de „mai mult timp decât știe oricine”.

Pe lângă „Bibliotecarii”, recomandăm și premiera lunii la FilmCafé, filmul „Paradise City”, difuzat sâmbătă, 20 mai, de la ora 22:00. Din distribuția filmului fac parte Bruce Willis, John Travolta și Blake Jenner. Ryan Swan (Jenner) caută răzbunarea: tatăl lui, Ian Swan (Willis), a fost ucis de capul mafiot Buckley (Travolta). Acum, Ryan trebuie să se lupte cu întregul ecosistem criminal de pe insula Hawaii pentru a ajunge la Buckley și a-l face să plătească pentru viața tatălui său.

Producția din 2022 prezintă prima reuniune pe ecrane dintre Bruce Willis și John Travolta, la aproape 30 de ani de la colaborarea lor, în „Pulp Fiction”, de Quentin Tarantino, apărut în 1994.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *