O altă parte a Turciei

Majoritatea celor care merg în concediu în Turcia aleg Antalya. Uneori pentru că Antalya oferă o mulțime de variante de stațiuni și tot atâtea variante de vacanțe. Fiecare stațiune are specificul ei, se potrivește unui anumit tip de turiști, care vor să își petreacă vacanța în felul lor. Însă dacă îți dorești ceva mai mult și ceva mai interesant, va trebui să uiți de Antalya și să te lași pe mâinile agenției Mara International Tour și să accepți ideea de a descoperi noi stațiuni și noi locații spectaculoase ale Turciei.

Bodrum 

Este locul de naștere a marelui istoric grec Herodot. În plus, este gazda Mausoleului din Halicarnas, una dintre cele 7 minuni ale lumii antice. Fiind situat în apropierea insulei grecești Kos, este influențat de istoria sa grecească, având o arhitectură tipic grecească, cu construcții albe, dând un aspect boem întregii așezări.

Pentru a vă putea bucura de o vacanță în această locație superbă, puțin atipică pentru litoralul turcesc, trebuie doar să vă alegeți una dintre ofertele care pornesc de la 495 de euro/persoană/sejur. Sunt zboruri spre Bodrum chiar și din Cluj, iar plecările încep din 16 iunie 2020.

Marmaris

Înconjurat de păduri de pini și de munți, Marmaris se află într-un golf de o frumusețe rară, iar pe lângă plajele superbe și resorturile foarte luxoase, Marmaris mai are și obiective istorice foarte atrăgătoare.

Cu plecare tot din Cluj, poți începe să te răsfeți pe plajele din Marmaris de pe 16 iunie 2020, cu prețuri de la 530 de euro/persoană/sejur.

Kusadasi

Poate ai auzit despre Kusadasi că are parte de 300 de zile cu soare pe an. Însă și mai frumos la această stațiune este culoarea turcoaz a apei care te înconjoară. Această bijuterie a Turciei are și un aspect foarte plăcut la care nu te așteptai, având în vedere străduțele înguste ale orașului. Cu toate acestea, restaurantele cochete și atmosfera plăcută realizată de reacțiile de uimire ale turiștilor, te fac să te îndrăgostești de insula păsărilor. 

Poți pleca spre Kusadasi începând cu 16 iunie 2020, cu un zbor din Cluj, pentru doar 625 de euro/persoană/sejur. 

Toate aceste oferte se datorează ofertelor early booking încă disponibile până la finalul lunii februarie la agenția Mara Internațional Tour. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.