O altfel de evadare a barbatilor din cotidianul plin de stres si bugete de atins

Pentru multi barbati batalia se da pe frontul de lupta al multinationalei. Pozitia inalta inseamna implicit multe responsabilitati, conducerea echipelor, atingerea obiectivelor, indeplinirea bugetelor, multe ore de munca peste program. Viata personala este de cele mai multe ori neglijata, la fel si alimentatia. Laptopul este luat acasa, deschis si in weekenduri.

Este cert ca trebuie gasit un echilibru intre viata profesionala si cea profesionala. In cazul in care te afli in acest rol, de a indeplini provocarile multiple ale pozitiei tale, fie ca te afli angajat intr-o companie sau esti antreprenor, probabil ca esti famliar cu sfaturi precum cele 3 mese pe zi, sport, iar probabil medicul ti-a recomandat si un binemeritat concediu, pe care insa nu l-ai mai luat de foarte mult timp.

Articolul acesta este menit sa iti arate o alta modalitate de a evada din cotidianul plin de stres si nu este vorba de a gasi un antrenor personal de fitness, un psiholog sau bilete de avion spre o plaja exotica, ci de…masajul erotic.

 

Masajul erotic – un altfel de mod de a evada din cifre, statistici, sedinte

 

De data aceasta ofera-ti o altfel de pauza, evadeaza de la grijile de la birou intr-un mod total inedit. Cand ai fost rasfatat ultima data cu un masaj senzual? Cand miscarile ei pe corpul tau ti-au oferit impulsuri noi? Poate ca nici nu te mai afli intr-o relatie sau poate esti intr-una care merge din inertie, indiferent de situatie, un salon de masaj erotic este trecerea intr-un alt taram – unul in care tu esti personajul principal doar pentru a fi rasfatat de o frumoasa domnisoara si nu pentru a indeplini bugete.

 

Afla cat de repede ti-l poti scoate din minte pe seful cel dur de la birou!

 

Masajul erotic incepe cu un masaj de relaxare al tuturor muschilor, apoi evolueaza pe treptele mai inalte ale placerii. In functie de tipul de masaj ales, acesta poate avea un grad de intensitate al placerii mai mic sau mai mare. Masajul tantric este unul foarte cautat si reuseste sa ofere relaxarea totala a corpului si a mintii.

Te deconectezi inca din primul minut de tot ce inseamna clienti, e-mailuri, videoconferinte. Toate simturile tale iti sunt trezite si plutesti deja intr-o lume a placerii si a rasfatului la cote de varf.

 

Eu sunt manager general – Nu imi pun in joc statutul

 

Un salon de masaj erotic ofera discretie totala si intimitate. Intr-un salon de top de masaje erotice esti tratat regeste. Nu vei primi niciodata ulterior mesaje promotionale, nu intri in nicio baza de date. Cu alte cuvinte, este intalnirea in care nu arati cartea de vizita si nu dai niciun raport. Esti acolo doar pentru a primi placere.

 

Pune stop orelor prelungite la munca, o pauza de o ora in cadrul unui salon de masaj erotic iti va oferi trairi noi, senzatii neasteptate, te vei redescoperi pe tine insuti, viril, increzator, dar si gata de a-i tine piept sefului intr-o noua sedinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *