O hidroizolatie facuta din timp te poate scapa de problemele cauzate de infiltrarea apei in casa. Nu mai astepta!

In procesul constructiei, fie ca este vorba de o casa, un bloc sau o cladire de birouri, trebuie luate in calcul posibile pericole independente de actiunile oamenilor. Dintre aceste pericole trebuie amintite inundatiile si infiltratiile de apa din cauza unor ploi puternice, sau chiar din topirea unui strat considerabil de zapada. Pentru ca efectele acestor pericole sa fie minime, va trebui sa luam in considerare apelarea unor firme ce se ocupa cu realizarea unor hidroizolatii de calitate.

Hidroizolatia este un serviciu oferit pentru diverse spatii si, de asemenea, se poate realiza in diferite moduri, folosindu-se materiale diferite, in functie de menirea locatiei ce intra in discutie. In cele ce urmeaza, vom prezenta pe scurt tipurile principale de hidroizolatii, precum si cele mai serioase probleme ce pot sa apara in lipsa uneia.

Ce este hidroizolatia si de cate tipuri este?

Hidroizolatia este un serviciu ce se preteaza unui numar mare de spatii, atat circulabile, cat si necirculabile. Cea mai intalnita este hidroizolatia teraselor si a acoperisurilor. In acest caz, beneficiarii pot alege intre o hidroizolatie pentru o zona circulabila sau necirculabila. In ultima vreme s-a observant o crestere a cererilor pentru terasele circulabile, multe persoane optand pentru un spatiu de recreere exterior in confortul propriei case.

Cel de-al doilea tip de hidroizolatii, atat dupa popularitate, cat si dupa necesitate este cel al fundatiei si al subsolurilor. Fundatia si subsolul se afla la baza cladirilor si reprezinta un stalp de rezistenta. Din aceasta cauza, este nevoie ca ele sa fie pastrate in afara pericolelor. De asemenea, printre tipurile de hidroizolatii ce merita mentionate se mai numara si hidroizolatiile piscinelor precum si crearea unor spatii verzi pe acoperisuri, spatii verzi ce au si rolul unui strat hidroizolator.

Probleme ce pot sa apara in lipsa unei hidroizolatii

Hidroizolatiile au aparut pentru a nu permite trecerea apei prin anumite structuri. Lipsa unui strat hidroizolator nu garanteaza aparitia unor probleme, insa sansele ca acestea sa apara sunt mult mai ridicate. Odata infiltrata apa intr-un perete ea incepe sa il distruga din interior. Pentru o perioada destul de indelungata problemele nu sunt vizibile, motiv pentru care nu putem actiona din timp. Cand cantitatea de apa infiltrata depaseste o anumita proportie, incep sa apara probleme de tipul mucegaiului si igrasiei. Din pacate, acestea nu vor fi la suprafata, iar astfel rezolvarea problemei este mult mai grea.

Totodata, o hidroizolatie ajuta si in preventia inundatiilor, lucru frecvent in special in cazul etajelor superioare ale cladirilor in urma unei ploi puternice. Hidroizolarea teraselor cladirilor impiedica aparitia unor astfel de evenimente.

Cine poate realiza o hidroizolatie de calitate?

Daca sunteti in cautarea unei firme specializate care sa va ofere servicii de hidroizolare de calitate, va recomandam Hidroizolatii Terase. Pe acestia ii gasiti pe hidroizolații-terase.ro. La ei puteti apela atat pentru hidroizolatii acoperis simple, cat si pentru realizarea unei terase hidroizolate circulabile, fie cu ajutorul unor structuri poliuretanice, fie prin folosirea spatiilor verzi.

Impreuna cu angajatii veti putea decide detaliile legate de lucrarea dumneavoastra. Ei va vor prezenta avantajele si dezavantajele fiecarui material utilizat, precum si durata de viata a acestora. Lucrarea se va face doar dupa ce sunt sabilite toate problemele organizatorice. In acest mod este garantat un rezultat final reusit si un client multumit.

Date de contact:

Telefon: 0766.526.542

E-mail: contact@milucon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *