O mare varietate de arome și bucătării, în luna iunie, la TV Paprika

John Torode face turul Irlandei, Dóra Havas se concentrează pe mâncărurile de sezon, iar Luca Ciano îmbină arome italiene și australiene, în premierele lunii iunie. Cei trei bucătari diferiți ne oferă un meniu variat pentru prima lună de vară.

Luni, 19 iunie, de la ora 21:00, nu ratați premiera emisiunii „John Torode: Ghidul Irlandei”. Torode, un popular bucătar australian, călătorește în una dintre cele mai frumoase insule din lume. În toate locurile, el descoperă preparate bogate și creative care reflectă perfect magia peisajului plin de verdeață.

Varietatea ne lasă gura apă: fructe de mare spectaculoase, în Kerry, bucatele din carne de miel care sunt specialitate locală în Connemara, mâncarea de pub victorian în capitala Dublin, dar și restaurante de top cu stele Michelin, în Peninsula Dingle. John Torode ne arată pasiunea pentru mâncare în această țară plină de gurmanzi, cu o cultură locală care iese în evidență și multă poftă de viață.

Sâmbătă, de la ora 19:00, are premiera emisiunea „De la un anotimp la altul”. Pentru că ingredientele proaspete sunt, în mare parte, de sezon, bucătăreasa îndrăgită Dóra Havas analizează cu atenție diferențele între bucatele specifice pentru fiecare dintre anotimpuri. De la sezon la sezon, ea prezintă legume și fructe în detaliu, vorbește despre când cresc acestea și ce fel de efecte au în organismul nostru.

Dar, pentru că e vorba de o premieră pe TV Paprika, Havas ne dă idei despre cum să pregătim aceste legume și fructe. Teoria are tendința să influențeze și practica, iar o înțelegere mai bună asupra ingredientelor aduce mai multă savoare și sănătate pe masa telespectatorilor, da, indiferent de anotimpul în care ne aflăm.

Tot sâmbătă, 24 iunie, de la ora 21:30 (și în reluare de la ora 11:00), e timpul pentru premiera „Gătește italienește cu Luca”. Simpaticul bucătar italo-australian Luca Ciano vorbește amănunțit despre ingredientele excepționale care fac senzație în familiile italiene și australiene. Un adevărat povestitor, el ne spune povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale și pune pe masă bucate care reprezintă sufletul Italiei.

Pentru această emisiune în premieră, ingredientele principale sunt experiența, personalitatea adorabilă a prezentatorului și cunoștințele profesionale. Rețeta se completează cu pofta telespectatorilor pentru rezultatul eforturilor în bucătărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *