O poveste impresionantă din lumea teatrului: Alexandru Bondar și câinele său, Rara, în premiera spectacolului „Rabbit Hole” din Oradea

Duminică, 7 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria din Oradea, ne pregătim cu emoție pentru premiera spectacolului „Rabbit Hole”. Un eveniment deosebit în care teatrul întâlnește pasiunea pentru câini și talentul regizoral.

Unul dintre personajele cu adevărat speciale din acest spectacol este Rara, un cățel atipic pentru scenă, care surprinde prin dexteritatea și grația sa. Dar cine este omul din spatele antrenamentului și al coordonării acestui partener canin de excepție?

Alexandru Bondar, un nume cunoscut în lumea dresajului canin și a arbitrajului, este persoana care stă în spatele reușitelor lui Rara și care a reușit să îi îndrume pașii către succes. Pasiunea lui Alexandru pentru câini s-a născut încă din copilărie și a devenit un adevărat stil de viață. Cu o experiență de peste 20 de ani în creșterea câinilor din rasa ciobăneștilor belgieni Malinois, el a adus laolaltă inteligența, rapiditatea și puterea acestor patrupede extraordinare, obținând zeci de premii naționale și internaționale la concursurile de specialitate.

Meritele lui Alexandru Bondar nu se opresc însă aici. El este un promotor infatigabil al Bihorului în lumea concursurilor canine de talie mondială. Organizarea Campionatului Mondial WDSF și a Campionatului Mondial FMBB în 2023 la Ineu îi poartă amprenta și consolidează poziția României pe harta mondială a dresajului canin.

Dar ce înseamnă să pregătești un câine pentru a străluci pe scenă? Este o muncă meticuloasă, care necesită răbdare, pricepere și dedicare. Alexandru și-a dedicat ani întregi pentru a transforma Rara într-un partener de nădejde pe scenă. Procesul de dresaj a fost lung și intens, iar colaborarea cu actorii și regizorii pentru a integra câinele în decor și în acțiunea spectacolului a fost esențială pentru succesul întregii producții.

Astfel, în spectacolul „Rabbit Hole”, Rara interpretează rolul lui Taz, cățelușul familiei, sub îndrumarea atentă a lui Alexandru. O performanță care demonstrează că limitele sunt făcute să fie depășite și că pasiunea și talentul pot crea conexiuni surprinzătoare și emoționante.

Premiera spectacolului „Rabbit Hole” are loc în 7 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria din Oradea, iar următoarele reprezentații sunt programate în 8 aprilie și 13 mai. Un eveniment pe care nu trebuie să-l ratați și care va aduce în prim-plan o poveste memorabilă, în care oamenii și animalele colaborează pentru a aduce magia teatrului mai aproape de inimile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *