O sera cu flori acasa, este terapie pura. Sere Flori Mihaiesti te ajuta sa o obtii

Daca locuiesti la casa este imposibil sa nu ai plantate flori, plante sau copaci. Totusi, cand vine vorba de o sera, aici este implicit nevoie de mai multa munca. Mai ales daca te ocupi cu acest business de a distribui ghivece cu flori, este foarte important fiecare aspect implicat in cresterea lor. De la calitatea solului, sistemul de irigatii si fertilizatorul folosit, toate reprezinta aspecte ce pot face diferenta in obtinerea unei productii reusite de flori. Sere Flori Mihaiesti dispune de produse calitative, pentru ca fiecare ghiveci sa fie un motiv de bucurie cand il privesti.

Iata de ce ai nevoie pentru a avea flori minunate

Chiar daca sera cu flori este pentru afacerea ta, sau pentru uz personal, florile merita aceeasi atentie si ingrijire. Este un hobby destul de relaxant, ce te face sa uiti de probleme, mai ales cand vezi rezultatul muncii tale. Florile vor fi mereu o invitatie spre a ne deschide sufletul catre viata, catre frumos, catre natura.

Pentru ca florile pe care le cresteti sa prospere, aveti nevoie de o reteta de succes, compusa din mai multe elemente. Substratul acestora trebuie sa fie unul de calitate superioara. Pe site-ul celor de la sereflorimihaiesti.ro regasiti substrat pentru flori din turba descompusa. Este ideal pentru a imbogati si imbunatati structura solului in care sunt plantate. In componenta sa se afla un agent de umectare, ceea ce inseamna ca va ajuta la retinerea mai buna a apei, sau a ingrasamantului lichid. Turba dreneaza foarte bine, iar radacinile plantelor vor avea mereu un nivel optim de umiditate.

In functie de ce ai plantat, ai nevoie de fertilizatoare speciale. Orice planta are nevoie de un aport optim de nutrienti si minerale. Ingrasamantul contine fier, mangan, bor, molibden si zinc. Este ideal de utilizat in sistemul de irigare, pentru o cantitate distibuita uniform tuturor florilor. Aplicat in mod regulat, confera sanatate plantelor si o inflorire abundenta.

Este timpul sa te bucuri de ce ai crescut in sera

Dupa ce florile au ajuns in faza de a fi extrase din pamant, trebuie mutate in ghivece. Cei de la Sere Flori Mihaiesti dispun de o gama variata de ghivece, din diferite materiale si culori. Daca iti place aspectul clasic poti opta pentru cele din teracota. Insa, daca vrei sa evidentiezi si mai mult florile tale, poti opta pentru ghivece cu modele sau din ceramica, extrem de populare si stylish.

Anul acesta se poarta galbenul, deci daca ai si astfel de flori in sera, le poti asorta cu ghivece in aceeasi nuanta optimista. Acest strop de culoare pus in fereastra casei tale va aduce fericire atat tie cat si celor ce trec pe langa casa ta. Daca detii orhidee, asorteza-le cu ghivece in aceeasi nuanta, ca cele lila sau mov sidefat.

Indiferent de ce iti doresti pentru sera sau gradina ta, intra pe www.sereflorimihaiesti.ro si vei regasi un univers al produselor calitative, special destinate pentru acestea.

Contact: 0720036170

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *