Afla mai multe despre specializarea oftalmologie

oftalmologie

Acest articol este recomandat in special celor care petrec mult timp in fata computerului. In aceste randuri, veti invata ce sa faceti si cum sa evitati oboseala ochilor cu vizite frecvente la clinica de oftalmologie.

Nu ignora faptul ca trebuie sa ai un consult de oftalmologie cat mai complex posibil. De ce? Pentru ca exista, evident, niste erori de refractie care nu pot fi observate cu ochiul liber. Si, in special, aceasta afectiune apare adesea in ochii tinerilor.

Ce recomanda specialistii

Vizitele la Cabinetul de Oftalmologie Bucuresti Romgermed sunt dependente de varsta. La anumite varste, pacientii trebuie sa se supuna acestui tip de consiliere. Prin urmare, se recomanda vizitarea unei clinici oftalmologice din Bucuresti pentru urmatoarele grupe de varsta:

Parintii trebuie sa-si aduca copilul la cabinetul oftalmologic din Bucuresti pentru primul control la varsta de 6 luni. Apoi cand copilul are trei ani. Aceste prime consultatii sunt foarte importante pentru ca daca problemele de vedere nu sunt tratate la aceasta varsta, acestea se vor agrava foarte mult in viitor.

Apoi, pana la varsta de 18 ani, va avea o consultatie la doi ani pentru a se asigura ca nu sunt probleme de vedere.

Daca sunt prezenti factori de risc, consilierea este necesara intr-o perioada mai scurta de timp.

Dupa varsta de 61 de ani, are loc o consultatie anuala.

Cum se efectueaza efectiv un consult oftalmologic intr-o clinica din Bucuresti?

Un consult de oftalmologie incepe de fapt cu masurarea dioptriei si a presiunii oculare, iar apoi un specialist iti va verifica vederea, cu si fara ochelari. Cresterea presiunii intraoculare poate indica un posibil glaucom.

Dupa aceste doua etape, in functie de rezultatele obtinute, medicul poate examina polul anterior si apoi fundul de ochi.

Utilizarea picaturilor speciale pentru dilatarea pupilei nu este obligatorie pentru pacientii tineri care vin la clinica de oftalmologie fara probleme specifice. Cu toate acestea, la pacientii mai in varsta, examinarea poate deveni mai dificila din cauza cataractei si apoi se poate recurge la picaturi.

Programeaza si tu un consult de oftalmologie la Romgermed!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *