Operatiuni pe care doar un xerox le poate face

Chiar daca imprimarea, scanarea si copierea documentelor sunt activitati cunoscute de toata lumea, si toti considera ca sunt operatiuni simple de care se poate ocupa chiar si un copil, realitatea este ca sunt unele operatiuni pe care doar un xerox le poate face. Acest lucru este un argument pentru aparitia unui numar mare de unitati de tipul xerox Brasov, acest oras fiind impanzit de astfel de firme.

Xerox Brasov – scanare rapida

Scanarea rapida este posibila doar cu imprimante de cea mai buna calitate pentru uz profesional. Este vorba despre acele imprimante mari, multifunctionale, care apar in companii sau in unitatile xerox. Acestea sunt imprimante costisitoare si nu au nicio legatura cu micile imprimante ieftine pe care le au toti acasa. Cele mici si ieftine nu vor scana niciodata la fel de repede ca o imprimanta profesionala si de aceea, atunci cand se scanzeaza sau copiaza un numar mare de documente, toti utilizatorii merg la cel mai apropiat xerox.

Imprimare rapida

Acelasi lucru este valabil si pentru imprimare. Nu se simte diferenta cand sunt doar cateva pagini de printat, insa in momentul in care trebuie sa fie imprimate cateva zeci sau sute de pagini, imprimarea acasa devine un proces anevoios, iar utilizatorii stiu asta si merg la xerox, unde isi lasa documentele in format electronic, urmand sa revina in momentul in care sunt gata imprimate. La imprimanta de acasa, acest proces s-ar transforma intr-un cosmar. Imprimanta se va opri periodic pentru ca nu va mai avea tus, raftul pentru stocarea documentelor printate este de dimensiuni mici, deci utilizatorul va trebui sa aiba mereu grija sa ridice documentele de acolo, altfel se va rupe raftul sau documentele vor cadea pur si simplu de pe el, se amesteca sau se pot murdari si deteriora.

Imprimare la dimensiuni mari

Formatul A3 poate fi uneori obtinut si pe o imprimanta mica, insa atunci cand se printeaza A2 sau chiar dimensiuni mai mari, imprimantele de acasa sunt complet inutile. Aici intra in scena Xeroxul, unde printarea este de cea mai buna calitate indiferent de dimensiune si culori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *