Parcare aeroport Otopeni complet automatizată

De multe ori plecăm în vacanță sau într-o călătorie de afaceri și parcă ne-am fi dorit să luăm mașina cu noi. Ori vorbim despre căratul de bagaje mai multe, ori despre faptul că ar trebui să facem și alte drumuri. Nu de puține ori ne-a trecut prin cap să căutăm un loc undeva la o parcare aeroport Otopeni.

Și soluții există! Recent au apărut câteva companii care oferă astfel de servicii, astfel încât, mersul la aeroport cu propria mașina nu mai pare un vis îndepărtat.

Călătoria a fost întotdeauna o pasiunea pentru cei mai mulți dintre noi. Ce ar putea fi mai bun decât să împărtășim experiențele noastre de călătorie cu alții sau sa creăm noi amintiri. De aceea, avem nevoie ca fiecare detaliu al călătoriei sa fie perfect! Să putem lua cu noi tot ce avem nevoie, sa fim comozi și nu ne facem griji cu ce ne întoarcem acasă.

Cum putem rezerva un loc la o parcare de lângă aeroportul Otopeni?

Mulți dintre cititorii noștri ne-au cerut să scriem articole despre alternative accesibile și fiabile la parcarea în aeroporturi, mai ales despre parcare aeroport Otopeni. Totuși, vorbim despre cel mai mare aeroport din România, care în anul 2019 a avut un număr de 14.7 milioane de pasageri. Iar creșterea va fi mai mare de la an la an.

Am auzit adesea despre experiențe proaste la furnizorii de parcare neoficiali de aeroport, iar că parcarea ce ține de aeroport este de multe ori mai scumpă decât biletul de avion în sine. Uneori pare exagerată o astfel de afirmație, dar depinde de situație.

În afară de această situație, trebuie să mai luăm în calcul operatorii de parcare care nu au licență, care nu sunt asigurate și funcționează la limita legalității. Insă, partea îmbucurătoare este faptul că soluțiile de tip smart prin din ce în ce mai mult la public și elimină „alogenii”.

Pracitc, există la o simplă căutare pe Google vom găsi câteva soluții pentru a putea parca lângă aeroport și a ne bucura de vacanță fără probleme. Mulți au văzut acest lucru ca pe o oportunitate, astfel au apărut câteva site-uri pentru această nișă de business. Site-uri web unde puteți compara, rezerva și plăti furnizorii de parcare într-un mediu sigur. Prin efectuarea de studii de piață intensive și solicitarea de feedback de la alți călători, am reușit să punem la punct gama actuală de furnizori de parcare lângă aeroport.

Unde putem găsi un astfel de furnizor?

Vorbim de mai mulți furnizori printre care:

  • Parkfly
  • Parkvia
  • Roparking
  • Oviale Parking

Pentru noi cea mai bună variantă este Oviale Parking. Vorbim aici despre o parcare automată. Procedura de înregistare se face online, puteți opta pentru plată online cu cardul prin Netopia. Review-urile sunt foarte bune, iar noi recomandăm cu încredere 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *