Păreri despre filmul A Doua Șansă

În fiecare an apar foarte multe filme și adesea ne este greu să le alegem pe cele pe care ar trebui sa le vedem, dar mai ales pe cele care merită banii atunci când vine vorba să le vizionăm într-un cinema. Tocmai din acest motiv vin la voi cu o recomandare de film, A doua Șansă.

Introducere | A Doua Șansă

Încă din primele minute, filmul mi-a adus aminte de serialul Younger și într-un fel ideea de la care pornește acțiunea este aceeași. Cu toate astea, scenariul se duce în direcții diferite și chiar mi-a făcut plăcere să urmăresc evoluția Mayei de la o oarecare angajată într-un magazin la ceea ce veți vedea și voi în film.

Rezumat | A Doua Șansă

Maya este o femeie în vărstă de 40 de ani care se luptă cu frustrările visurilor neîmplinite și paharul se umple în momentul în care magazinul la care lucrează îi refuza avansarea din cauza lipsei unei diplome universitare.

Întâmplarea face ca printr-o neînțelegere să i se ofere un job pentru care nu era calificată profesional. Dar cum avea încredere că are tot ce-i trebuie să reușească l-a acceptat. Astfel, sub premisa că inteligența și școala vieții sunt la fel de bune ca o diplomă, Maya pornește într-o aventură.

Opinii | A Doua Șansă

Este o comedie cu doza perfectă de motivație care să te convingă să faci un pas în plus pentru visul tău. Singura condiție este ca și tu să vrei cu adevărat să obții rezultate și să eviți situațiile care ți-ar putea aduce alte probleme.

Mi-a plăcut modul în care au fost construite personajele și interacțiunea dintre ele, iar dramele din familie și de la job, dar și plot twist-urile apărute pe parcursul filmului îl includ pe acesta în lista mea de filme bune de văzut anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *