Parfumuri ideale pentru orice femeie – Symphonie by SaraTremo

Fiecare persoană are stilul propriu și frumusețea fiecărei persoane stă în modul său de a aborda atât viața, în general, cât și iubirea. Iubirea de sine, iubirea de aproape, iubirea de frumos, toate se manifestă diferit de la un individ la altul, însă toate au un factor comun. Fiecare dintre noi iubește să se simtă special, prin gesturi pe care le facem noi înșine pentru noi sau pentru ceilalți, prin cadouri pe care le cumpărăm pentru noi sau pentru alte persoane dragi. Pentru a fi siguri că oferim cadoul perfect unei persoane speciale, este important să știm ce preferințe are.

Nu toată lumea are simțul necesar dezvoltat pentru oferirea cadoului perfect și, din acest motiv noi încercăm să vă ajutăm pe cât posibil. Echipa din spatele brandului SaraTremo reușește zi de zi să își pună nu doar produsele, ci și aptitudinile la dispoziția clienților săi, pentru că știe că un cadou reușit și apreciat duce departe. 

Deși v-am obișnuit cu bijuterii de elită, atât pentru doamne și domnișoare, cât și pentru bărbați, anul acesta ne-am dorit să vă surprindem cu o gamă de parfumuri delicioase, care vă vor face să treceți prin viața de zi cu zi puțin mai cu drag, puțin mai ușor și puțin mai cu stil. Parfumurile noastre sunt produse în orașul iubirii, laboratorul fiind situat în Paris. Aromele noastre sunt studiate cu atenție de maieștrii parfumurilor, care iși dedică viața și energia pentru crearea mirosurilor perfecte, care să vă facă pe voi să iubiți viața mai mult.

Înființat în anul 1983, laboratorul a creeat la început parfumuri pentru alte mărci, urmând ca din 1991, laboratorul să creeze parfumuri pentru marca proprie. La Maison Evaflor este cunoscut la nivel global pentru submărcile create de-a lungul anilor, cum ar fi Whisky, gamă de parfumuri dedicată bărbaților, și Je t’aime, gamă dedicată femeilor. 

Colecția de parfumuri pe care am ales să o aducem clienților noști este găsită la casa de parfumuri La Maison Evaflor sub numele de Symphonie. Colecția este alcătuită din parfumuri selecționate, cu arome dulci, suave și elegante, destinată atât bărbaților, cât și femeilor, pentru că SaraTremo apreciază și susține eleganța și misticismul unei ținute ca altădată. Haideți să vedem cu ce se remarcă fiecare din parfumurile aduse de noi.

  1. Apa de parfum Symphonie 03

Acest parfum este ideal pentru acea femeie din viața voastră care știe mereu ce vrea. Remarcându-se prin suavele note de vârf de lime, mure și coacăze negre, acest parfum este ușor dulce, dar proaspăt și reconfortant. Notele de mijloc o vor învălui în arome de căpșuni sălbatice, iasomie și lăcrămioare, pentru ca notele de bază să lase un suav și misterios aer de mosc, paciuli și boabe de tonka. Ideal pentru femeia stăpână pe sine, căreia nu îi este frică să preia frâiele propriului destin și care știe să întoarcă orice situație în favoarea ei.

  1. Apa de parfum Symphonie 04

Femeia puternică va aprecia întotdeauna un parfum care, deși suav, inspiră feminitate prin note de vârf de lemn de cedru și paciuli. Deși notele de vârf se pierd după destul de puțin timp, acest parfum este ideal pentru femeia puternică, prin faptul că notele sale de mijloc de vetiver și lemn de santal sunt și ele demne de o persoană hotărâtă, căreia nu îi este frică să spună ”nu” și să pună punctul pe ”i”. Notele de bază de mosc, vanilie și boabe de tonka nu dezamăgesc nici ele, făcând ca, pe termen lung, acest parfum să persiste într-un mod delicios.

  1. Apa de parfum Symphonie 06

Femeia spontană din viața voastră va aprecia oricând un parfum cu note de vârf de bergamotă, lămâie și pere. Așadar, dacă trebuie să faceți un cadou unei femei căreia îi plac aventurile, excursiile spontane, natura și stilul de viață echilibrat, acest parfum este ideal. Odată ce notele de vârf dispar, intră în acțiune notele de mijloc de ghimbir, piersici și ylang-ylang. Acest parfum este ideal pentru vară, datorită faptului că este proaspăt, ușor și subtil, lejer prin notele sale de bază de iasomie egipteană, iasomie sambac și mosc.

  1. Apa de parfum Symphonie 07

Orice femeie romantică va opta pentru un parfum dulce, ușor și suav, cu note de vârf de fructe de pădure roz și tămâie. Romantismul acestui parfum dăinuie cu atât mai mult prin notele sale de mijloc cu arome de cedru, lemn dulce și iris. Potrivit atât pentru vară, cât și pentru primăvară, toamnă și iarnă, acest parfum va completa orice ținută elegantă pentru un eveniment. Dacă cunoașteți o femeie romantică, atunci cunoașteți și faptul că parfumul ei preferat trebuie să fie versatil și ușor adaptabil în orice situație, condiții bifate de notele de bază cu aromă de ambră și vanilie.

  1. Apa de parfum Symphonie 08

Femeia calmă și echilibrată va opta întotdeauna pentru un parfum care să o completeze. Din acest motiv, Symphonie 08 este îmbogățit cu note de varf de bergamotă. Echilibrul acestui tip de femeie se vede în alegerile pe care le face în viața de zi cu zi, de la mediul de lucru la viața personală, de la culorile machiajului la notele de mijloc ale parfumului său, cum ar fi cele de  floare de portocal și neroli. Nu în ultimul rând, notele de bază ideale pentru o femeie calmă, echilibrată și hotărâtă sunt întotdeauna cele de mosc alb, chihlimbar. Dacă cunoașteți o astfel de femeie, acesta este parfumul ideal pentru ea.

  1. Symphonie 09

Femeia erou este acel tip de femeie care nu se dă în lături de la nicio provocare, care are mereu grijă de oricine și care are întotdeauna o vorbă bună pentru cei în impas. Parfumul ideal pentru această femeie are note de vârf de bergamotă, ylang-ylang și coacăze negre, pentru că, așa ca ea, parfumul este dulce, liniștitor și calm. Mai mult decât atât, acest parfum se potrivește unei femei de acest fel și datorită notelor sale de mijloc cu aromă de orhidee, lotus și acord fructat, pentru că femeia erou merită toate florile din lume. Pentru că această femeie este cea care își asumă rolul de stâlp și de coloană vertebrală în orice relație, și notele de bază ale acestui parfum o definesc: ciocolată, tămâie, paciuli, lemn de santal, vanilie și vetiver.

  1. Symphonie 10

Notele de vârf de lămâie și portocală fac ca acest parfum să fie ideal pentru mai multe tipuri de femei din cele menționate. De fapt, acest parfum este ideal atât pentru femeia erou, cât și pentru femeia spontană și hotărâtă. Notele de mijloc le vor fermeca pe aceste femei prin arome de iasomie și neroli, făcându-le să miroase proaspăt și suav o mare parte din zi, urmând ca pe tot restul zilei să se remarce notele de bază de chihlimbar, mosc și vetiver.
Găsești întreaga colecție de apă de parfum Symphonie la SaraTremo – partenerul tău pentru cadouri de lux la prețuri pentru orice buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.