Persil – detergentul de rufe pentru familia ta

In 1907, chimistii de la Henkel au revolutionat procesul de spalare. Au combinat doua componente – silicatul de sodiu si perboratul de sodiu. La fierberea lenjeriei, au fost eliberate numeroase bule de oxigen. Spre deosebire de clor, care era folosit anterior, produsul oferea o albire blanda, fara un miros neplacut. Mai mult, gospodinele au scapat de inmuierea istovitoare a lenjeriei intr-un lighean. Astfel, a aparut primul detergent activ – Persil. 

Persil lichid

Henkel si-a extins din nou gama de produse Persil. De aceasta data, a dezvoltat Persil lichid – detergent pentru rufe lichide, care a fost conceput pentru a revolutiona piata de detergenti deja stabilita. Datorita continutului sau extrem de ridicat de tensioactivi, noul detergent lichid a devenit un instrument puternic pentru indepartarea petelor chiar si la temperaturi scazute (pana la 60 de grade C).

In iunie 2009, Persil lanseaza Persil Arctic Power, un nou super-concentrat. Acest produs, disponibil a fost dezvoltat in doua versiuni – universal si pentru rufe colorate. Chiar si atunci cand rufele sunt spalate la o temperatura de 15 grade C, acestea devin cristaline si isi pastreaza culoarea initiala. Bidonul convenabil de 1 litru pentru 20 de spalari, este la fel de economic ca gelurile Persil anterioare, datorita concentratiei mari de detergenti, jumatate din capac fiind suficient pentru o spalare. Persil lichid pentru rufe negre are o formula speciala, inovatie Persil, care ofera o protectie speciala pentru tesaturile intunecate si negre. Acest lucru previne decolorarea acestora chiar si dupa mai multe cicluri de spalare, rufele pastrandu-si mai mult culoarea si luminozitatea. De acest tip de detergent ai  nevoie pentru ca lucrurile tale negre sa isi mentina culoarea foarte mult timp.

Persil detergent

O alta etapa importanta din istoria produsului Persil, este dezvoltarea unui Persil detergent mai eficient si, in acelasi timp, mai economic. Henkel dezvolta o modalitate de a oferi o concentratie mare de ingrediente active. Tehnologia revolutionara de productie a fost o realizare majora si a dus la aparitia unei noi generatii de detergenti constand din granule in loc de pulbere. 

290 de mililitri de pulbere traditionala pot fi inlocuite cu 95 de mililitri de detergent nou. Persil Mighty Granules, produs in pachete de 20 kg pentru 20 de spalari, a oferit lui Henkel o pozitie proeminenta in randul companiilor inovatoare. Noua tehnologie este brevetata in toata Europa. In 2003 Persil a introdus noua sa pudra, care spala bine chiar si la 40 de grade C, eliminand petele incapatanate si, de asemenea, tratand cu atentie tesaturile. In 2006 producatorul a combinat puritatea impecabila cu aroma cu moliciunea placuta, si a realizat noul produs Persil Vernel Freshness. Acest produs completeaza gama de detergenti numarul unu din Germania si creeaza o noua senzatie de curatenie, moliciune si prospetime.

Persil capsule

Convenabilitatea este un cuvant magic. Compania Henkel a gasit o solutie la procesul de spalare cat mai convenabil si usor pentru consumatori, creand capsule Persil pentru spalare super eficienta sub forma de tablete. Persil capsule constau din ingrediente presate strans, impartite in doua parti pentru o recunoastere usoara – albastru si alb. Detergentul impartit in doza trebuie sa fie plasat doar in compartimentul de detergent al masinii de spalat si poti incepe spalarea. Persil capsule vine ambalat intr-o cutie de plastic cu capac, in care sunt depozitate un numar de 11 sau 14 capsule pentru 11 sau 14 spalari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *