Photohotel – cum să te întorci din vacanţă cu amintiri în albume

Ce este Photohotel

Photohotel este o firmă care activează în Grecia, Spania şi România, oferind turiştilor servicii specializate de fotografie. Veţi regăsi echipele Photohotel  la hoteluri, cluburi de vacanţă şi staţiuni care au ales să apeleze la fotografi dedicaţi pentru suprinderea unor momente speciale.

Photohotel este un serviciu care te ajută să îţi conservi amintirile din vacanţe prin cele mai reuşite fotografii. Reuşita constă în implicarea sută la sută a fotografilor şi a consilierilor, cea mai importantă calitate pe care Photohotel o caută la angajaţii săi fiind pasiunea pentru imagine.

Cum văd clienţii şi angajaţii activitatea Photohotel

Cei mai mulţi dintre cei care au intrat în contact pentru prima data cu serviciile Photohotel au rămas clienţi fideli, care apelează la fotografii şi consilierii firmei ori de câte ori ajung în locaţii în care Photohotel activează.

După ce scăpăm de vârtejul în care trăim zi de zi şi ajungem într-o vacanţă, ne-am dori să păstrăm cu noi zi de zi acea senzaţie de libertate, de relaxare. Astfel, nişte fotografii profesionite, care suprind, pe lângă peisajele minunate, zâmbete relaxate date de o călătorie, ne pot readuce, măcar câteva secunde, acel sentiment de vacanţă.

În orice hotel în care PhotoHotel activează, turiştii sunt abordaţi de o echipă, beneficiarii având posibilitatea de a alege locul în care doresc să facă fotografiile, în zona unităţii de cazare.

Echipa, formată dintr-un consilier şi un fotograf, dă sfaturi clienţilor privind tema fotografiilor, poziţia, unghiul sau locul, decizia aparţinând, în final, celor care accesează serviciul. Rolul echipei este să pună în practică ideea clientului şi să îl sfătuiască pe acesta. Aparatura folosită este profesională, calitatea fotografiilor fiind excelentă.

Ulterior, după finalizarea şedinţei foto, clienţii vizionează fotografiile şi aleg maniera în care doresc să intre în posesia lor: varianta printată, pe CD sau pe un stick USB.

Pe tot parcursul zilei, fotograful surprinde în imagini momente din timpul activităţilor organizate la unitatea de cazare. De asemenea, propune şi realizează şedinte foto profesioniste, ţinând cont de toate detaliile care fac diferenţa într-o fotografe: momentul zilei, loc, peisaj natural, arhitectura, dar, de asemenea, sunt specializati şi pe fotografiile tip portret. Cine nu doreşte să se privească într-o poză unde pe chip i se vede bucuria vacanţei?

Consilierul foto este cel care iniţiază şi explică clienţilor avantajele fotografiilor şi oferă sfaturi specializate privind maniera în care ar trebui să se realizeze serviciile pentru a beneficia de fotografii cât mai reuşite.  

Un alt beneficiu, atunci când apelăm la serviciile Photohotel, este faptul că firmal nu se bazează doar pe experienţa angajaţilor săi, ci şi pe pasiunea pe care aceştia o pun în realizarea fotografiilor.

De altfel, părerile despre Photohotel, exprimate pe site-ul firmei şi pe reţelele de socializare, se referă la modul de interacţiune al echipei cu cei care apelează la serviciile Photohotel, clienţii fiind mulţumiţi de atmosfera relaxată în care au loc şedinţele foto.

Interesant este că unii dintre clienţii firmei au devenit angajaţi, descoperind că este modalitatea perfecta de a face o schimbare.

Fotografii companiei, specializaţi anterior sau nu, beneficiază periodic de traninguri pentru ca rezultatele să fie cât mai bune.

Citeam recent povestea unui tanar pasionat de fotografie care a mers într-o vacanţă unde a întâlnit o echipă a Photohotel. A urmărit activitatea lor şi a hotărât că este jobul ideal pentru socializare, călătorii, pentru a face ceea ce îi place şi, totodată, pentru a câştiga bani din asta.

Unii dintre cei care au devenit membri ai echipei Photohotel spun că experienţa le-a schimbat viaţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *