Plasa de gard | Afla avantajele direct de la specialisti

Cate cunosti despre plasa de gard

Plasa de gard este un material de constructie care poate fi folosit pentru a ingloba o varietate de suprafete si este potrivit pentru multe nevoi, inclusiv pentru constructia de custi pentru animale sau alte proiecte casnice. Este un material foarte durabil pe care te poti baza.

plasa de gard

Doriti sa instalati un gard in jurul perimetrului dvs., dar inca nu v-ati decis ce tip de gard sa utilizati? Te-ai decis asupra unui gard din plasa, dar nu esti sigur ce tip de gard din plasa este cel mai potrivit pentru nevoile tale si de unde sa-l cumperi?

Magazinul online de constructii Mesteru Manole va pune la dispozitie o gama variata de materiale pentru realizarea gardurilor din plasa conform proiectului dumneavoastra.

De ce sa alegeti un gard din plasa?

Plasa de gard are multe calitati care il fac o alegere ideala. Este usor de transportat, manevrat si instalat pe proiecte. Usurinta instalarii chiar si de catre cei fara experienta in domeniu este unul dintre motivele popularitatii sale.

Beneficiaza si de duritate crescuta cu rezistenta buna si durata de viata indelungata. Aceste calitati sunt asigurate de materialul din care este confectionat, luand duritatea din otelul la care este acoperit cu un strat de zinc. Procesul de galvanizare a otelului ofera rezistenta la agentii corozivi, contribuind la prelungirea duratei de viata a produsului. Cu toate acestea, daca este instalat incorect, exista riscul de rugina.

Siguranta si protectie

Este de obicei folosit in scopuri de securitate. Unele locuinte folosesc acest tip de gard pentru a-si proteja perimetrul, dar si pentru a imbunatati aspectul gardului din punct de vedere estetic. In plus, pentru cladirile cu cerinte ridicate de siguranta (cum ar fi depozite si alte spatii de depozitare), plasa poate fi instalata si la nivelul ferestrei. Acest lucru impiedica strainii sa intre in unitate prin ferestre.

Garduri pentru autostrazi si cai ferate

Un gard din plasa este un tip de gard care este utilizat pe scara larga in aplicatii industriale. Pentru a preveni patrunderea animalelor si a oamenilor, poate fi folosit si pentru gardul cailor ferate si autostrazilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *