Practici esentiale pentru o agentie de web design

In zilele in care traim, cand intreaga lume a afacerilor se indreapta catre o zona dominata de vizual, nu este nici o surpriza faptul ca prospera aproape orice agentie web design. Astfel, daca te-ai agandit sa intri in aceasta industria, sa-ti infiintezi propria companie de design, este foarte important sa faci toate lucrurile corecte de la inceput. Pentru a incepe cu dreptul, am realizat o lista care sa te ajute!

  • Fa un imprumut sau acceseaza fonduri! Stim ca toate lumea se fereste de imprumuturi, insa nu poti incepe o afacere fara bani, echipamentele fiind extrem de scumpe iar nevoie de a investii in unele fizice si digitale de top este esentiala pentru a oferii servicii de cea mai inalta calitate. Exista si calea prin care poti sa accesezi fonduri nerambursabile, care pot da un imbold ascendent business-ului tau ( mai multe detalii pe site-uri de specialitate )
  • Creaza-ti un portofoliu! Crearea unui portofoliu impresionant este cea mai buna practica pentru atragerea de noi clienti in aceasta industrie. Reprezinta o sansa pentru companie pentru a-ti prezenta cele mai bune proiecte. Este chiar indicat la inceput ( pentru a-ti putea face portofoliu ) sa faci cateva proiecte sau concepte pro-bono.
  • Nu spune “da” oricarui proiect! Cu toate ca entuziasmul e mare la inceput si poate parea o strategie buna sa obtii expunere, acceptarea proiectelor mediocre te pot face sa ratezi un potential proiect important. Este important sa-ti stabilesti ce vrei sa faci, cui te adresezi si pe ce vrei sa se bazeze proiectele tale.
  • Nici un proiect fara contract! Ultimul lucru pe care vrei sa-l faci, este sa te apuci de lucru fara a avea la baza un contract. Este posibil sa te confrunti cu multi clienti care nu platesc pentru serviciile realizate de tine. Asigura-te ca intocmesti un contract care cuprinde toate variabilele ( dead line, termene de plata, avans etc.)

Pe langa acestea cu siguranta mai intervin si altele, cum ar fi deprinderile sociale, modul in care iti vinzi serviciul, abordarea clientilor si mentinerea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *