Pregătirea pentru vara cu ajutorul acidului hialuronic

Vara este aproape, iar doamnele, domnișoarele și (de ce nu?) domnii vor să arate și mai bine și apelează la acidul hialuronic. Nu este nicio rușine pentru o persoană că, dacă nu se simte bine în pielea ei, să ia atitudine și să apeleze la un specialist pentru a corectă lucrurile care îi creează neplăceri. Și pentru că vara se apropie, iar străzile, plajele, parcurile vor fi invadate de femei dornice să-și expună chipul ascuns până de curând sub masca, este momentul unui DA pentru acidul hialuronic, în cazul celor care își doresc un chip perfect, neted și hidratat.

Acidul hialuronic, cunoscut de specialiști și că hialuronat sau hyaluronan, este un tip de zahăr care se găsește în piele și o ajută să se păstreze fermă și hidratata, fără riduri. Dermatologii au descoperit că începând cu 26 de ani, producția de acid hialuronic din țesuturi scade cu până la 60%. Din fericire, cercetările în domeniu au reușit să conducă la diverse metode de a face pielea să arate în continuare bine. 

Frumusețe fără efort 

Pielea este atât de importantă, nu numai că este cel mai mare organ al corpului, ci și pentru că ea etalează frumusețea și farmecul unei persoane! Cunoscând beneficiile acidului hialuronic, este indicat că fiecare doamna și domnișoară care vrea să aibă pielea fermă, hidratata și cu o strălucire sănătoasă, să apeleze la un specialist. Astfel va află că, prin intermediul unor proceduri ușoare, își pot hidrata pielea, accentua trăsăturile, umple cearcănele și estompa ridurile, stopand astfel procesul de îmbătrânire.

Pregătirea pentru vara nu include doar pielea, ci și buzele. Multe persoane însă nu au fost dotate de la mama natură cu buze generoase și, din acest motiv suferă de un așa zis complex al buzelor subțiri. Pentru acestea, dar și pentru cele care își doresc amplificarea conturului și definire, tot acidul hialuronic este o soluție la îndemână.  Procedura de injectare nu doare, se desfășoară rapid și este eficientă în toate cazurile.

Un alt tip de tratament perfect pentru sezonul estival este cel al volumizarii pomeților. Astfel, tenul va arată armonios și neted, la orice vârstă, păstrând trăsăturile și frumusețea naturală. Rezultatul intervenției este vizibil imediat și se va menține o lungă perioada de timp.

Corecția cearcănelor este foarte solicitată în perioada verii. Lipsa somnului, fumatul, poluarea și mulți alți factori duc către îmbătrânirea prematură a pielii sensibile din zona ochilor. Și pentru că în lunile călduroase machiajul în exces poate face mai mult rău decât bine (atât estetic, cât și pentru sănătatea pielii), corecția cu acid hialuronic este de preferat. Pielea din urul ochilor își va recăpăta că prin minune strălucirea, vitalitatea și prospețimea că în zilele cele mai frumoase din tinerețe.

Tratamentele cu acid hialuronic din clinicile de înfrumusețare sunt o soluție perfectă pentru corecția micilor imperfecțiuni, atât pe perioada verii, cât și în restul anului. Desigur, acestea pot fi completate de o rutină de îngrijire care să se desfășoare acasă, cu ajutorul unor loțiuni, creme, seruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.