Premiera la Minimax: Madagascar:Mica Salbaticie

Cei mici au companie minunată în vacanța de iarnă, imediat după Crăciun, cu premiera lunii: „Madagascar: Mica sălbăticie”.

Filmele „Madagascar” sunt unele dintre cele mai îndrăgite animații, datorită personajelor minunate, umorului și poveștii captivante. Atributele acestea sunt valabile și pentru serialul a cărui acțiune are loc înainte de filme, în copilăria personajelor – „Madagascar: Mica sălbăticie”. Premiera serialului are loc luni, 26 decembrie, de la ora 17:15.

Cum au fost primii ani la grădina zoologică pentru leul Alex, zebra Marty, girafa Melman și hipopotamul Gloria? Asta rămâne să descopere micii spectatori uitându-se la serial. Cei patru au crescut într-un habitat de salvare de la Grădina Zoologică din Central Park din New York. Și, ca orice newyorkez adoptat sau nu, Alex, Marty, Melman și Gloria au propriile lor visuri pe care își doresc din toată inima să le îndeplinească. Ei sunt ajutați (și câteodată li se pune bețe în roate) de către o gamă variată de alte animale de la zoo și nu numai: porumbelul adult Ant’ney, Pickles și Dave, doi cimpanzei frate și soră, dar și leneșul Lucia.

În total, serialul are opt sezoane și 50 de episoade, plus două episoade speciale, pentru că visurile nu sunt întotdeauna atât de ușor de îndeplinit.

În plus, în vacanța de iarnă, micii fani Minimax au parte de aventuri nenumărate, de luni până vineri, de la ora 10:30, cu „Geronimo Stilton”. Acesta este un alt animal simpatic: un șoarece respectabil care, pe lângă că își iubește munca și familia, adoră să colecționeze coji de brânză vechi, din secolul XVIII. Stilton este un autor faimos, dar și editor și jurnalist la un ziar, Gazeta Rozătoarelor, din orașul New Mouse City, populat doar de rozătoare. 

Nu-i place deloc să călătorească pentru că suferă de rău de mare, de rău de mașină, de rău de avion… dar chiar și așa, familia lui, inclusiv sora sa, Thea, vărul Trap și nepotul Benjamin, îl atrage în cele mai neobișnuite aventuri în întreaga lume.

„Geronimo Stilton” este o adaptare după cărțile de succes în lumea întreagă cu același nume, scrise de autoarea italiană Elisabetta Dami.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *