Prin ce se diferentiaza un dulap metalic pentru substante periculoase de cele cu alte intrebuintari?

Un dulap metalic este unul dintre cele mai versatile obiecte de mobilier de birou, indeplinind mult mai multe functii decat un fiset sau un vestiar. Astfel, in oferta unui furnizor profesionist, asa cum este OfficeClass.ro, vei regasi dulapuri pentru scule si unelte, substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, desene si harti, dar si modele ignifuge sau cu usi glisante. Fiecare dintre acestea are dimensiuni si compartimentari diferite, ca sa serveasca scopului pentru care a fost construit.

In acest articol, vom vorbi despre cele nu mai putin de sase modele de dulap metalic pentru substante periculoase din oferta magazinului online sus-amintit. Acestea se remarca in primul rand prin usile strident colorate, de obicei in galben, care semnalizeaza faptul ca inauntru se afla recipiente cu un continut toxic. De altfel, unele dulapuri sunt dotate chiar cu stickere cu mesaje precum „Atentie, lichide inflamabile!”, „Fumatul interzis!”, „Depozit de vopseluri si solventi” sau „Dupa folosire, inchideti usa!”.

Pe langa usile colorate, acest tip de dulap metalic mai are inca o particularitate importanta, care tine tot de siguranta utilizatorilor si a celor din jur. Mai exact, este vorba despre incuietorile foarte sigure, prin care producatorii acestor modele garanteaza faptul ca nu vor exista incidente nedorite, precum scurgerile accidentale de substante toxice sau accesul facil al copiilor la acestea. In continuare, vom vedea particularitatile fiecarui model de dulap pentru substante periculoase din oferta OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania:

  1. Dulap metalic cu 2 rafturi – 2.853,85 de Lei (o reducere de 419,19 Lei fata de pretul obisnuit)

Acest model este prevazut cu o incuietoare de siguranta cu 2 chei si inchidere in 3 puncte, dar si cu 2 rafturi cu protectie si pereti laterali din tabla rezistenta la acid.

  1. Dulap metalic cu 4 rafturi – 3.001,29 de Lei (o reducere de 341,11 Lei)

Dulapul are usi prevazute cu perforatii pentru aerisire si tabla de otel calitatea I, fiind vopsit electrostatic prin pulverizare.

  1. Dulap metalic XECO 2001 cu 2 rafturi – 3.047,52 de Lei (o reducere de 614 Lei)

Modelul XECO 2001 este tratat prin fosfatare, pentru o protectie deplina, vopseaua fiind antiacida. Acest dulap este dotat cu un vas de colectare a eventualelor pierderi, de capacitate 12 Litri.

  1. Dulap metalic cu 4 rafturi – 3.148,73 de Lei (o reducere de 392,29 de Lei)

Modelul de fata are dimensiunile de 930 x 500 x 1.950 de milimetri si este realizat din tabla de otel de calitatea I.

  1. Dulap metalic cu seif – 3.377,39 de Lei (o reducere de 865,90 de Lei)

Spre deosebire de celelalte dulapuri pentru substante periculoase, acesta este dotat si cu un seif. Structura sa este stabila, fiind sudata din tabla de otel de 0,7 milimetri, calitatea I. Un alt aspect important de mentionat este tava de protectie galvanizata.

  1. Dulap metalic XECO 2000 cu 4 rafturi – 4.474,44 de Lei (o reducere de 1.011,34 de Lei)

Nu in ultimul rand, acest model are 4 rafturi perforate, pentru a permite scurgerea eventualelor pierderi ale recipientilor depozitati, dulapul trecand toate probele necesare de rezistenta UNI de la CATAS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.