Proceduri de chirurgie estetica pentru frumusetea dvs.

Medicina moderna ofera din ce in ce mai multe solutii doamnelor, dar si domnilor, menite sa redea frumusetea sau sa corecteze anumite defecte ce ar ajuta la o imbunatatire a aspectului si la o cerstere a incerederii in propria persoana. In Roamnia, chirurgia estetica a luat avant in ultimele decenii, existand clinici care ofera pacientilor diferite proceduri non-invazive sau invazive, in functie de ceea ce se doreste remodelat. Exista proceduri diverse, pentru aproape orice tip de problema legata de estetica corpului sau a fetei.
Iata cateva dintre ele:

Lipoaspiratie laser. Pentru cei care cauta sa obtina o forma a coprului frumoasa cu efort minim, liposuctia este una dintre cele mai populare remedii. Liposuctia sau lipoaspiratia cu laser, cunoscuta si sub denumirea de Lipo Laser si Laser Lipo Sculpture este o evolutie a liposuctiei traditionale, iar in prezent este unul dintre cele mai utilizate tratamente estetice, pentru ca pacientii sa obtina corpul pe care si-l doresc, intr-un mod sigur si de succes.

Exista multe zone in care puteti aplica aceasta procedura, fiind destul de eficienta pentru a elimina grasimea localizata in majoritatea cazurilor. Lipoaspiratia cu laset este practic un tip de chirurgie estetica, prin care grasimea acumulata este indepartata complet. In prezent, datorita progreselor tehnologice, tehnologia laser poate fi folosita pentru aceasta aplicatie, evitand astfel chirurgiile traumatice, deoarece in aceasta procedura tesuturile pacientilor sufera mult mai putine traume, in comparatie cu modul in care ar suferi cu liposuctia traditionala. Acest lucru permite ca inciziile facute sa nu lase niciun fel de urma pe corp si, cel mai important, sa fie mai putin dureroase. Tehnologia laser este utilizata cu scopul de a lichefia grasimea inainte de a fi indepartata, cu ajutorul careia aceasta grasime devine mai moale, permitand astfel eliminarea ei intr-un mod mai natural. 

Neavand anestezie generala, procesul este mult mai rapid decat liposuctia traditionala. In unele cazuri, se poate aplica o sedare minima.

Augmentare mamara. Marirea sanilor se face prin plasarea implanturilor in spatele tesutului mamar sau sub muschiul toracic. Un implant este un sac plin cu apa sarata sterila (solutie salina) sau un material numit silicon. Operatia se face la o clinica de chirurgie ambulatorie sau intr-un spital. Majoritatea femeilor primesc anestezie generala pentru aceasta interventie chirurgicala. Daca primiti anestezie locala, veti fi treaza si veti primi medicamente pentru a va amortiza zona sanului pentru a bloca durerea.

Exista diferite moduri de a plasa implanturi mamare. In cele mai frecvente tehnici, chirurgul face o taietura (incizie) pe partea inferioara a sanului, in pliul natural al pielii. Chirurgul plaseaza implantul prin aceasta deschidere. Implantul poate fi plasat printr-o taietura sub brat. Chirurgul poate efectua aceasta operatie folosind un endoscop. Endoscopul este introdus prin taietura. Nu va exista nicio cicatrice in jurul sanului, dar, este posibil sa aveti o cicatrice vizibila pe partea inferioara a bratului.

Chirurgul poate face o taietura in jurul marginii areolei dvs. Implantul este plasat prin aceasta deschidere. Este posibil sa aveti insa probleme cu alaptarea si pierderea senzatiei in jurul sfarcului. Implanturile pot mari sau ridica sanii in functie de dorinta pacientei, dar tinandu-se cont si de caracteristicile anatomice ale acesteia.

Abdominoplastia. Abdominoplastia  este o procedura chirurgicala cosmetica care ajuta la aplatizarea abdomenului prin eliminarea excesului de grasime si piele. De asemenea, intareste muschiul din aceasta zona. Cei mai buni candidati pentru o abdominoplastie sunt nefumatorii care sunt in stare fizica buna si lau o greutate stabila. Abdominoplastia este o procedura adecvata si pentru persoanele usor obeze care si-au pierdut elasticitatea pielii si pentru femeile a caror piele si muschi au fost intinse de la sarcina. Femeile care intentioneaza sa aiba mai multi copii sau oricine intentioneaza sa piarda o cantitate semnificativa de greutate ar trebui sa astepte inainte de a suferi o abdominoplastie. 

In timpul procedurii abdominoplastice, pacientul este plasat sub anestezie generala. Se vor face doua incizii. Pielea va fi separata de muschii abdominali. Muschii abdominali sunt apoi stransi impreuna si fixati in loc pentru o talie mai ingusta si un abdomen mai ferm. Clapeta separata a pielii este apoi intinsa pe muschii nou stransi si excesul de piele este indepartat. Ombilicul este readus intr-o pozitia naturala. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *