Produse premium pentru bebeluși de la Little Prints

Dacă ești părinte ai înțeles până acum că vrei și cauți să îi oferi copilului tău tot ce este mai bun. Dacă în trecut spuneai că nu îi vei cumpăra toate jucăriile și hăinuțele pe care le vezi și îți plac, ai văzut pe parcurs că nu te poți abține și ai făcut asta deja.

Totuși, atunci când îi cumperi copilului produse cu care acesta intră în contact, este necesar ca acestea să fie calitative, nu cantitative și nocive. Bebelușii sunt ființe fragile, cu pielea sensibilă, care au nevoie de produse de o calitate superioară pentru a nu se răni sau irita. Little Prints pune la dispoziția părinților astfel de produse pentru bebeluși, create special din materiale non-toxice.

Importanța materialelor din care sunt confecționate produsele pentru bebeluși

De multe ori bebelușii se irită în jurul gurii din cauza suzetei, deoarece materialul care acoperă prea mult pielea acestuia, în combinație cu timpul îndelungat de utilizare și umiditatea, nu sunt benefice pentru cel mic și îi creează disconfort. Din aceste motive, cel de la Little Prints pun la dispoziție suzete și alte articole cu un design inedit și din materiale baby friendly care evită producerea acestor situații.

Acesta a fost primul care a adus în România produsele marca Bibs. În gama de produse găsim și alte branduri premium precum Konges Slojd, Mushie sau Finn + Emma. Suzetele marca Bibs au un design inedit, cu marginile îndreptate spre exterior, astfel încât contactul cu pielea celui mic este redusă la minim, ceea ce evită apariția iritațiilor. Toate produsele sunt gândite în așa fel încât să fie utile și cât mai ușor de utilizat. Materialele sunt non-toxice și copilul este în afara pericolelor cu privire la alergii sau alte aspecte de acest gen.

Produse pentru timpul mesei

Atunci când se face trecere de la lapte la alimente solide, cei mici încep să vrea autonomie. Fiecare lucru pe care acesta îl vede la cei din jur vrea să îl facă și el, dar singur. Pentru a evita mâncarea aruncată pe jos în cantități mari, Little Prints pune la dispoziția celor interesați diverse farfurii silicon.

Acestea sunt speciale pentru cei mici și sunt disponibile în culori variate. Sunt predispuse cu o ventuză pe spate care face ca farfuria să stea fixă pe masă, contrar dorințelor celui mic de a o pune pe cap, cum de multe ori se întâmplă. În acest fel copiii se bucură de acest proces de a învăța să mănânce singuri, iar părinții nu au atât de multă curățenie de făcut după. Aceste farfurii de silicon se spală foarte ușor și pot fi introduse atât în microunde cât și în frigider, fără probleme. Alături de acestea părinții pot opta pentru lingurițe din aceeași gamă, căni cu pai sau multe alte produse destinate celor mici.

Pentru a vizualiza toată gama accesează site-ul și pentru mai multe informații trimite un e-mail la adresa [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *